Pokémon GO Annonceret

Den 10. september blev det nye Pokémon spil Pokémon GO offentliggjort ved en pressekonference. Det bliver udviklet af Nintendo og Niantic, som tidligere har været en del af google og er udviklerne bag spillet "Ingress". Spillet kommer til smartphones i starten af 2016 og bruger 'augmented reality' til at vise Pokémon i den virkelige verden.

De reklamerer med, at man kan fange Pokémon i virkeligheden ved hjælp af det førnævnte 'augmented reality' og det vil være muligt at købe et armbånd ved navn 'Pokémon GO Plus', der giver dig besked om, hvornår der er en Pokémon i nærheden.

Det kommer til at være et socialt spil, hvor man kan møde op til små sammenkomster og kæmpe mod andre trænere. Spillet kommer til at passe sammen med main series spillene på en på nuværende ukendt måde. App'en kommer til at være gratis med 'in-app purchases'.

Spillet vil komme i lukket beta vinteren 2015. Det vides ikke hvordan de har tænkt sig at udvælge folk til den lukkede beta.

Trailer og pressekonference kan findes under "Læs Mere"

Kilder: Serebii.net, Pokébeach.com, thejustinflynn, TheJWittz

 

Trailer:

 

Pressekonference:

Kommentarer
Re: Pokémon GO Annonceret -- TL
Sunday, 13 September 2015 13:39
Det ser ret fedt ud. Ved ikke helt om jeg ville have det, tror ikke det bliver særlig populært i min omegn xD
Re: Pokémon GO Annonceret -- ricoo
Sunday, 13 September 2015 05:45
Har også været inde på flere hjemesider hvor det har reklamer eller fortalt om det bl.a på wareable.com er der en artikel om det og på engadget også tror jeg folk som måske ikke er så store pokemon fans men bare kender lidt til det synes det er mere spændene end de almindelige pokemon videoer. icon_e_biggrin.gif
Re: Pokémon GO Annonceret -- MeJoho
Saturday, 12 September 2015 22:53
REAL WORLD POKÈMON HELL YEAH!!! icon_e_biggrin.gif icon_e_biggrin.gif

Den officielle video har lige nu mere end 9 millioner views på YouTube. Det er den mest sete video på www.youtube.com/pokemon
Log ind for at kommentere