Poké Ball Pattern Vivillon kan nu downloades!

 

Event Pokémonen "Poké Ball Pattern Vivillon" kan du nu downloade til Pokémon X og Pokémon Y spillene fra hele Europa, men den er kun tilgængelig i en kort tid, nemlig til og med den 8. september, så sørg for at downloade den snarest!

Vivillon er en Pokémon, der har i alt 20 forskellige mønstre. 18 af disse finder man eksklusivt i forskellige områder af verden. F.eks. kan du, hvis du bor i Danmark fange "Continental Pattern Vivillon" og på Hawaii i USA kan du fange "Ocean Pattern Vivillon". Vivillon er en Pokémon, der især er populær iblandt samlere.

De sidste to mønstre, "Fancy Pattern Vivillon" og "Poké Ball Pattern Vivillon", er kun tilgængelig via de såkaldte eventer. "Fancy Pattern Vivillon" blev udgivet i Europa i juli og nu er det tid til "Poké Ball Pattern Vivillon".

Tidligere er denne Vivillon blevet delt ud lokalt i Frankrig og Tyskland og over Wi-Fi i USA. Det var uklart, om det ville nå resten af verden, men nu har den således kommet til Europa og Australien.

Spillere, der allerede har modtaget denne "Poké Ball Pattern Vivillon" i Frankrig eller i Tyskland kan ikke hente den igen.

Kilde: PokéPlaza, Serebii

Kommentarer
Re: Poké Ball Pattern Vivillon kan nu downloades! -- MP
Sunday, 31 August 2014 20:19
Der har været lidt problemer med at kommentere denne nyhed, det burde være rettet nu. icon_e_smile.gif
Log ind for at kommentere