Pokémon Center hjemmesiden genåbnes

 

Onlinebutikken Pokémon Center vil blive genåbnet den 6. august. Dette blev bekræftet, efter The Pokémon Company International havde sendt pakker ud til udvalgte Pokémon fans, hvor de blev bedt om at annoncere, at denne onlinebutik altså vil blive genåbnet.

Onlinebutikken, som har adressen pokemoncenter.com, vil sælge pokémon merchandise som bl.a. omfatter figurer, bamser, tøj og diverse former for tilbehør. Der vil både kunne købes helt nye produkter, samt produkter som før kun kunne købes i de fysiske Pokémon Center butikker i Japan.

Pakkerne, som blev sendt ud til disse udvalgte Pokémon fans, indeholdte udover denne meddelelse også en smagsprøve på de produkter, som man bl.a. vil kunne købe på hjemmesiden. Dette omfatter en Pikachu bamse, et særligt Pokémon iPhone cover, en Pokémon drikkedunk samt en Pokémon notesbog.

Fansene modtog en besked fra Pokémons officielle Twitter profil omkring den 21. juni, hvori de blev bedt om at sende deres adresse til en speciel email, som indeholdte pokemon.com domænet. De fik derefter tilsendt deres pakker, som de altså modtog omkring den 1. juli.

Af kendte Pokémon fans, som modtog denne twitter besked, kan bl.a. nævnes: @TEEZ_WORLD, @AshFangirlLisa, Marriland, TheJWittz, NintendoFanGirlAaron Zheng, og Nugget Bridge.

Pokémon Center hjemmesiden blev nedlagt tilbage i 2008, hvor det daværende Pokémon USA, som altså nu hedder The Pokémon Company International, meddelte, at Pokémon merchandise ville blive solgt eksklusivt gennem forhandlere. Dette bliver der nu lavet om på, da det nu igen vil blive muligt at købe Pokémon merchandise via pokemoncenter.com fra den 6. august.

Kilde: Bulbanews

Kommentarer
Re: Pokémon Center hjemmesiden genåbnes -- ricoo
Tuesday, 05 August 2014 17:56
Tak for svaret saa det kan nok lige gå ellers må man jo bare vente til man kender nogen der skal til USA og så bestille det til deres adresse icon_e_smile.gif
Re: Pokémon Center hjemmesiden genåbnes -- MP
Tuesday, 05 August 2014 07:01
Desværre så ser det ud til at dette omgang Pokémon Center også kun sender vare ud i USA, men det kan vist omgås med http://www.shopusa.com/shopusa/denmark icon_e_smile.gif
Re: Pokémon Center hjemmesiden genåbnes -- ricoo
Sunday, 03 August 2014 13:51
Fedt fedt jeg var inde og oprette mig i går og saa var der noget der gjorde mig nysgerrig. Da det ser ud til at det har eksisteret før men jeg har aldrig været der før og det nu er på poketeam. Men kan det så passe at man kun kan sende til United States så vi Iker har muglihed for at få det i lille Danmark (ved godt vi er i top 10 af største lande med alle øerne)men er det sandt? Hvis det er sådan vilket det ser ud som er det ret nederen:(
Log ind for at kommentere