Fancy Pattern Vivillon kan nu hentes i Pokémon X & Y

 

Det blev tidligere annonceret, at en helt speciel udgave af Vivillon ville blive uddelt, når der i alt var blevet byttet 100 millioner Pokémon over GTS.

Denne rekord er nu opnået, og derfor er der som lovet nu mulighed for, at anskaffe sig denne specielle udgave af Vivillon med det såkaldte Fancy Pattern mønster.

For at downloade Fancy Pattern Vivillon skal du klikke på "Mystery Gift", når du starter dit spil, som vises på menuen, inden du går ind i dit spil. Derefter skal du klikke på "Receive Gift", og derefter klikke på "Get Via Internet". Du vil derefter blive koblet på internettet og modtage Vivillon.

Når du har downloadet Vivillon skal du gå ind i dit spil, hvor der nu vil stå en dame i Pokémon centeret. Damen giver dig Fancy Pattern Vivillon.

Fancy Pattern Vivillon er i en Cherish Ball, og har angrebene Gust, Light Screen, Struggle Bug og et helt ekslusivt angreb ved navn "Hold Hands", som kun denne Vivillon, som den eneste Pokémon i hele spillet, er i stand til at bruge.

Fancy Pattern Vivillon kan downloades til og med den 31. juli, 2014.

 Kilde: Serebii

Kommentarer
Re: Fancy Pattern Vivillon kan nu hentes i Pokémon X & Y -- Heracross
Sunday, 13 July 2014 17:13
Synes den er rimelig fin icon_e_smile.gif
Lidt nedern at man ikke kan give den et navn X/
Re: Fancy Pattern Vivillon kan nu hentes i Pokémon X & Y -- ricoo
Wednesday, 09 July 2014 16:59
Den ser meget fed ud altså sej især dens angreb min lillebror har lige fået den så mangler jeg den jo kun selv icon_e_smile.gif
Log ind for at kommentere