Nyheder om Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire fra E3-messen

 

Da der i sidste uge blev afholdt den årlige E3 messe, var Nintendo naturligvis også tilstede og fremviste sin præsentation, som inkluderede en masse nye spiltitler samt informationer om kommende spil.

Her iblandt blev der også vist en ny trailer for de kommende Pokémon spil, Omega Ruby & Alpha Sapphire.

Traileren viser de allerførste gameplay billeder samt Mega Sceptile, Mega Blaziken og Mega Swampert i aktion.

De to nye Groudon og Kyogre former er også blevet offentliggjort på engelsk som "Primal Groudon & Primal Kyogre", (Forhistorisk Groudon og Forhistorisk Kyogre). Primal Groudon vil være en Ground/Fire type, mens Primal Kyogre vil bevare sin rene Water type.

Kilde: Pokémon.com, Serebii, WiiUandMii

En fortælling om disse to legendariske Pokémon er også blevet beskrevet på den officielle Pokémon hjemmeside.

Fortællingen oversat fra engelsk til dansk lyder således:

"For længe siden viste to Pokémon med frygtsomme kræfter sig i Hoenn regionen. Disse to Pokémon blev senere kendt som Groudon og Kyogre. Da Groudon brølede, begyndte jorden at svulme, og landskabet voksede sig større. Solen begyndte at brænde voldsomt, og verdenen omkring Groudon blev voldsomt ophedet. Da Kyogre brølede, begyndte vandet at strømme frem, og havet spredte sig. Sorte skyer overdækkede verdenen, og enhver blev ramt af denne overdækkelse."

Primal Reversion, som er navnet på den proces Groudon og Kyogre gennemgår for at blive til Primal Groudon og Primal Kyogre, og som også har en forbindelse til Mega Evolution fænomenet, bliver også beskrevet i en fortælling og lyder som følgende:

"Det var i en forhistorisk tid, tidligt i verdenenshistorien. Den naturlige verden var overfyldt med energi. Denne energi gav Groudon og Kyogre en overvældende kraft. I deres evige søgen efter mere af denne kraft til dem selv, stødte de sammen igen og igen, hvilket bragte menneskerne og Pokémonerne, som levede i Hoenn regionen, i stor fare. Groudon og Kyogres overvældende kraft, som var blevet givet til dem af naturens energi, og som transformerede dem til "Primal Groudon" og "Primal Kyogre", blev senere kendt som "Primal Reversion".

Det er desuden også blevet offentliggjort, at spillene vil udkomme i Japan og Nordamerika den 21. november, mens Europa vil få spillene den 28. november.

Flere nye informationer og billeder fra disse kommende spil blev løbende offentliggjort på messen de efterfølgende dage. Bl.a. blev en ny trailer udgivet kort tid efter de første informationer, som viser en helt ny Mega Pokémon i aktion. Det drejer sig om Mega Sableye, som vil kunne opleves i Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire. Mega Sableye har en stor, rød krystal, som den bruger som et skjold. Desuden kan den med sit skjold udnytte modstanderens svagheder, ved at beskytte sig og derefter angribe på det rette tidspunkt. Det siges også, at Mega Sableyes skjold kan blive så hård, at intet angreb er i stand til, at slå igennem det.

The Pokémon Company International udsendte kort tid efter disse informationer endnu en trailer, som viser mere dybdegående billeder af Mega Sceptile, Mega Blaziken og Mega Swampert i aktion samt den verdensomspændende afsløring af Mega Diancie, som også ses i aktion.

 

Trailer fra E3

 

Mega Sableye Trailer

 

Dybdegående Trailer

 

Artwork

 

Screenshots

 

Kommentarer
Re: Nyheder om Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire fra E3-messen -- carsten
Thursday, 24 July 2014 20:04
det er vist ikke tilføjet at Japan & Amerika får spillene den 21 oktober
mens vi Europa får dem en uge senere nemlig den 28 oktober
Log ind for at kommentere