Nye informationer og Mega Evolutions fra Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire lækket i CoroCoro

 

Den nyeste udgave af det japanske magasin, CoroCoro, er netop blevet lækket, og kan denne gang afsløre en masse nyt fra de kommende Pokémon spil: Pokémon Omega Ruby & Pokémon Alpha Sapphire, som udkommer over hele verden til november.

Blandt disse nye informationer vises nye Mega Evolutions. Dette omfatter Mega Sceptile, Mega Swampert og Mega Diancie.

Mega Sceptile er Grass/Dragon type, og vil have Lightning Rod som sin nye ability. Lightning Rod gør Mega Sceptile immun overfor Electric angreb, og styrker dens Special Attack, hvis den bliver ramt af Electric angreb.

Mega Swampert beholder sin typekombination, Water/Ground, men får til gengæld evnen Swift Swim, som fordobler Mega Swamperts Speed i regnvejr.

Mega Diancie beholder også sin typekombination, Rock/Fairy, mens Mega Diancies evne er endnu ukendt.

Kilder: Serebii, WiiUandMii

De mystiske billeder af Groudon og Kyogre, som vises på spillenes cover, er også bekræftet som Mega Evolutions, men omtales samtidig som "Prehistoric Groudon og Prehistoric Kyogre", ("Forhistorisk Groudon og Forhistorisk Kyogre"). De siges, at være en "Ancient Devolution", ("Gammel Devolution"), som indikerer, at Mega Groudon og Mega Kyogre repræsenterer et ældre udseende end deres normale former.

Pokémon mesteren fra de oprindelige spil, Steven Stone, vender også tilbage, og ser ud til, at have en Mega Charizard X. Steven Stone er på jagt efter hemmeligheden bag Mega Evolution.

Både Acro Bike og Mach Bike vil også kunne anvendes i disse spil.

Team Magma og Team Aqua vender også tilbage i henholdsvis Omega Ruby og Alpha Sapphire, som også var tilfældet i de oprindelige spil. Team Magma ledes igen af Maxie og Team Aqua ledes igen af Archie. Maxies og Archies administratorer som henholdsvis er Tabitha og Courtney og Matt og Shelley er de samme som fra de oprindelige spil. Disse centrale medlemmer af Team Magma og Team Aqua har alle fået et opdateret design. Det samme gælder spillerens karakter, Brendan og May, som også har fået et opdateret design.

I disse spil vil genstanden, som bruges af spilleren til at udføre Mega Evolution denne gang være en såkaldt "Mega Bangle", som er en form for armbånd. Dette er en ændring i forhold til Pokémon X og Y, hvor spilleren bruger en "Mega Ring" til at udføre Mega Evolution.

 

CoroCoro

Kommentarer
Re: Nye informationer og Mega Evolutions fra Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire lækket i CoroCoro -- Dragelabb
Tuesday, 10 June 2014 19:52
Jeg glæder mig meget til spilene kommer ud, det er en af mine favoritgenerationer, men jeg fatter ikke hvordan I orker at blive spoleret af masse information om dem før I faktisk spiller dem.
Re: Nye informationer og Mega Evolutions fra Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire lækket i CoroCoro -- Skitty
Tuesday, 10 June 2014 11:00
jeg har hørt fra en af mine venner at jirachi og deoxys også skulle få en mega evolution så det bliver spændende om hendes information holder icon_e_smile.gif men glæder mig til at spildene kommer
Re: Nye informationer og Mega Evolutions fra Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire lækket i CoroCoro -- Ztash
Sunday, 08 June 2014 17:56
Carsten: Nintendo registrerer altid flere titler, end de benytter, af flere forskellige grunde. En er, at så ved man ikke helt, hvad de har tænkt sig. En anden er, at så er man sikker på, at andre ikke benytter sig af titlen. Men de har jo brudt normen ret meget på det sidste, så hvem ved, om vi får et Delta Emerald om et par år.
Hvis det skulle ske, så synes jeg, at den skulle så anderledes fra AROS, ligesom B2W2 var anderledes til BW. Delta er det fjerde (hvis jeg da huske rigtigt) græske bogstav, som også kab betyde forandring. Så det ville på en måde give mening, men er nok ikke særligt realistisk :b
Re: Nye informationer og Mega Evolutions fra Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire lækket i CoroCoro -- ricoo
Sunday, 08 June 2014 16:35
Jeg synes det er fedt at de andre starterer også har fået megastones men det havde jeg dog også regnet med. jeg gættede for et par dage siden på at mega sceptile ville blive grrass fly lift tæt på synes jeg en drage en fugl de minder lidt om hinanden. Swampert havde jeg bare gættet ville blive som den var icon_e_biggrin.gif
Re: Nye informationer og Mega Evolutions fra Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire lækket i CoroCoro -- MP
Sunday, 08 June 2014 16:26
@carsten: Jeg tvivler meget på, at der vil blive lavet et "Delta Emerald" spil. icon_e_smile.gif
Log ind for at kommentere