Pokémon Art Academy offentliggjort til Nintendo 3DS

 

Et nyt Pokémon spil til Nintendo 3DS er blevet offentliggjort. Spillets titel er "Pokémon Art Academy", som er et spil, hvor du kan lære at tegne forskellige Pokémon. Mere konkret indeholder spillet i alt 40 forskellige lektioner, som lærer dig, hvordan du tegner forskellige Pokémon.

Én af de lettere lektioner går blandt andet ud på, at tegne Oshawotts hoved, mens de sværere lektioner blandt andet omfatter Mega Charizard, som du også har mulighed for, at lære at tegne. På den måde har du mulighed for, at forbedre dine evner efterhånden som du lærer, at gennemfører de forskellige lektioner.

Udover at lære at tegne forskellige Pokémon vil du også lære at tegne forskellige effekter, som for eksempel Voltorb, som affyrer lyn. Du kan også lære, at tegne Jirachi i 3D.

Når du har lavet en tegning, har du mulighed for at dele den på Miiverse, samt at gemme tegninger på SD kortet, som du efterfølgende så kan dele med dine venner.

Kilde: Serebii.net

Du har også mulighed for, at tage billeder med dit Nintendo 3DS kamera, som du derefter kan bruge som skitse til at tegne på. For eksempel kan du tage et billede af en Pokémon bamse eller figur, som du derefter kan tegne i Pokémon Art Academy spillet.

Som en ekstra, lille detalje kan du indsætte dine tegninger i et kortformat, som svarer til Pokémon TCG kortenes design. Dermed kan du lave dine egne Pokémon kort med dine tegninger.

Spillet vil udkomme i både fysisk og digital form, og vil være en smule billigere end et gennemsnitligt Nintendo 3DS spil.

På nuværende tidspunkt er det ikke blevet offentliggjort, om dette spil vil blive udgivet uden for Japan, men spillet vil blive udgivet den 19. juni, 2014 i Japan.

 

Trailer

 

Kommentarer
Re: Pokémon Art Academy offentliggjort til Nintendo 3DS -- Nyuu
Sunday, 04 May 2014 04:49
Det kan da have stor interesse for de danskere og selvfølgelig også svenskere der tager på ferie i Frankring, dem er der da nogle stykker af, at få at vide at der nu er endnu en ting de kan se/opleve i det land de har valgt at bruge deres ferie i.
Re: Pokémon Art Academy offentliggjort til Nintendo 3DS -- GoldenGrowlithe
Saturday, 03 May 2014 17:32
"DARKMEW" wrote:
ja det da godt hyheden er kommet her inde også men hvad med nyheden omkring det pokemoncenter der vil åbne kort i Frankrig ? her det ingen interasse bare fordi det er frankrig?
Tja, jag har valt att inte skriva om det på PokéPlaza. På vilket sätt skulle det vara intressant i Danmark/Sverige?
Re: Pokémon Art Academy offentliggjort til Nintendo 3DS -- DARKMEW
Saturday, 03 May 2014 09:29
ja det da godt hyheden er kommet her inde også men hvad med nyheden omkring det pokemoncenter der vil åbne kort i Frankrig ? her det ingen interasse bare fordi det er frankrig?
Re: Pokémon Art Academy offentliggjort til Nintendo 3DS -- ricoo
Friday, 02 May 2014 12:41
Super spil håber det bliver udgivet uden fra Japan:)
Log ind for at kommentere