Ny information og trailer fra den 17. Pokémon film

 

En trailer fra den kommende Pokémon film "The Cocoon of Destruction and Diancie", ("Ødelæggelsespuppen og Diancie") er blevet offentliggjort.

I traileren kan man for første gang se Diancie i sin animerede form. Traileren viser også kort Mega Scizor og Mega Absol kæmpe mod hinanden, samt de to legendariske Pokémon, Xerneas og Yveltal, som indleder et stort slag mod hinanden.

Udover denne trailer, er der også blevet offentliggjort flere detaljer om den kommende film, bl.a. en beskrivelse af filmens plot, samt billeder og navne af nogle af personerne i filmen.

Plottet i filmen beskrives således: "Diamantriget er et smukt rige, som kan findes dybt under jorden, hvor Juvel Pokémonerne, Carbink, lever i fred. I Diamantriget findes en kæmpe diamant, som omtales som "Den Hellige Diamant". Denne diamant har gennem en årrække været en vigtig energikilde for Diamantriget. Prinsessen af Diamantriget, Diancie, besidder dog midlertidigt ikke disse kræfter, hvilket sender Diancie, Ash og Pikachu ud på en rejse i søgen efter Livspokémonen, Xerneas, som besidder de hellige kræfter, som skal til for, at hjælpe Diancie og Diamantriget. Under rejsen støder Diancie, Ash og Pikachu ind i en puppe, hvor Ødelæggelsespokémonen, Yveltal, som siges engang at have udslettet alt liv i Kalos regionen, ligger i en dyb søvn".

De nye personer i filmen består af en tyv kaldet Marilyn Flame, som har en Delphox, Ninja Riot, som har en Greninja, samt duoen Millis Steel og Argos Steel. Millis Steel har en Chesnaught, mens Argos Steel er far til Milis Steel.

4 Carbink med et anderledes udseende end de andre Carbink, er også en del af persongalleriet. Den ene af de 4 Carbink omtales som "Daii", og er Diamantrigets ældste indbygger. De 3 andre Carbink omtales også med hver deres navne, "Majima", "Knight" og "Joke", og er Diamantrigets buttlere.

Kilde: Serebii

 

Marilyn Flame


 

Ninja Riot


 

Millis Steel


 

Algus Steel

 

Daii, Majima, Knight og Joke - de 4 nye Carbink


 

Billeder fra traileren

 

Film Plakat

 

Trailer

Kommentarer
Re: Ny information og trailer fra den 17. Pokémon film -- niels12311
Friday, 21 March 2014 21:05
Jeg glæder med helt vildt til at se Yveltal og mega emo absol! icon_e_smile.gif
Log ind for at kommentere