Ny Diancie trailer samt ny information om den 17. Pokémon film

 

Den nyligt offentliggjorte Pokémon, Diancie, kan nu også ses i form af en trailer, som er blevet tilgængelig på den officielle Pokémon hjemmeside.

Traileren viser blandt andet, at Diancie er i stand til, at bruge angrebene Dazzling Gleam, Calm Mind og Hyper Beam, samt Power Gem og Explosion som kan ses på hjemmesidens billeder.

Diancie er en Pokémon, som blev skabt via en usædvanlig mutation af Pokémonen Carbink. Diancie reagerer kun ud fra sine egne ønsker, og giver ikke særlig meget opmærksomhed, når grupper af Carbink samler sig til ære for Diancie.

Diancie er klassificeret som "Jewel Pokémon", ("Juvel Pokémon"), og anses for at være en "Mythical Pokémon". Ligesom Carbink, har Diancie også evnen Clear Body.

Diancies Pokédex beskrivelser lyder følgende: "Den kan øjeblikkeligt skabe diamanter ved at komprimere kulstoffer i luften mellem dens hænder" og "En pludselig transformation af Pokémonen Carbink. Dens lyserøde, flimrende krop anses for, at være det dejligste syn i verden".

Kilder: Bulbanews, Serebii, Pokémon.com

Som nævnt tidligere vil Diancie også have en rolle i den kommende Pokémon film, som vil have titlen "The Cocoon of Destruction and Diancie" ("Ødelæggelsens Puppe og Diancie"). Flere informationer, som vedrører filmens plot, er også blevet offentliggjort og fortæller, at filmen finder sted i det såkaldte "Diamond Ore Country", ("Diamant Riget"), som er et underjordisk rige, hvor Pokémonerne Carbink lever i fred, og hvor Pokémonen Diancie er rigets prinsesse.

Rigets energikilde er en stor diamant, som omtales "Den Hellige Diamant", en diamant skabt af prinsesse Diancie. Denne hellige energikilde er desværre ved at løbe tør for energi, og Diancie har ikke de kræfter, som hun engang havde, og kan derfor ikke redde "Den Hellige Diamant", hvilket betyder, at Diamant Riget vil gå tabt.

Diancie møder Ash og Pikachu, og de begiver sig derefter sammen ud på en rejse, hvor de søger efter Livets Pokémon, Xerneas, som besidder den hellige kræft som skal til for, at redde "Den Hellige Diamant". Rejsen er dog ikke uden forhindringer, da Ash, Pikachu og Diancie støder ind i Ødelæggelsens Puppe, hvor Ødelæggelsens Pokémon, Yveltal, sover. Yveltal siges, at have udslettet alt liv i Kalos, tidligere i historien.

 

Officiel Diancie Illustration

 

Diancie Trailer:

 

Kommentarer
Re: Diancie trailer og nye film 17 informationer -- carsten
Wednesday, 19 February 2014 01:44
håber så også at vi får de gamle event pokemon i pokemon X & Y
Re: Diancie trailer og nye film 17 informationer -- ricoo
Tuesday, 18 February 2014 20:05
En super fed pokemon. Jeg synes at filmen virker som om at den er opbygget på en hel ny måde er det kun mig der tænker sådan det kunne jo godt tænkes icon_e_smile.gif
Log ind for at kommentere