Pokémon Link: Battle! på vej til 3DS

I den nyeste Nintendo Direct har Nintendo annonceret deres nyeste Pokémon-spil. Dette spil er dog ikke en del af hovedserien, men fortsættelsen til det Bejeweled- og Candy Crush-lignende spil Pokémon Link (Pokémon Trozei uden for Europa). Spillet kommer til at hedde Pokémon Link: Battle! (Pokémon Battle Trozei! uden for Europa).

Når man så fanger en Pokémon kaldes det et ”Link”. Målet er at ”Linke” med alle Pokémon i spillet. I Pokémon Link: Battle! Skal man lave par af samme slags Pokémon, imellem dem der fylder ”Link Boxen”, den store boks på den nederste skærm. Den vilde Pokémon man kæmper imod vil være at se på den øverste skærm. For at ”Linke” med den vilde Pokémon er man nødt til at reducere dens HP til 0. Dette gøres, som nævnt tidligere ved at lave par af tre eller flere Pokémon af samme slags.

Efterhånden som tiden går i kampen, vil den vilde Pokémon angribe og ”Link Boxen” vil miste noget af dens energiniveau. Når ”Link boxens” energiniveau når 0 er det Game Over.

Spillet kommer til at indeholde en 4 spiller co-op og alle kendte Pokémon kommer til at være tilgængelige til at fange og blive venner med. Spillet understøtter også Streetpass og, hvis man passerer andre der spiller Pokémon Link: Battle! vil man kunne udveksle spildata med hinanden. Hvis man har sat en favorit Pokémon, vil denne også blive delt med andre, og alle Pokémon som er modtaget på denne måde, vil blive en af dine venner.

Spillet vil være tilgængelig på Nintendo eShop d. 12. marts i Japan, d. 13. marts i Europa og d. 20. marts i Nordamerika. Spillet kommer til at koste 762¥ (40,77kr.) i Japan og 7,99$ (43,56kr.) i Nordamerika. Der er endnu ikke blevet annonceret nogen Europæisk pris, men den forventes at ligge imellem 5€ og 7€ (37,34kr. og 52,28kr.)

Kilder: Pokémon.com

Pokémon Link: Battle! Trailer

Kommentarer
Ingen kommentarer
Log ind for at kommentere