Lucario vender tilbage i Super Smash Bros.

 

Det kommende Nintendo spil, Super Smash Bros., som vil kunne spilles på både Nintendo 3DS og Nintendo Wii U, blev tidligere annonceret af Nintendo.

Super Smash Bros. er efterfølgeren til succesen fra 2008, Super Smash Bros. Brawl, som kunne spilles på Nintendo Wii.

Super Smash Bros. vil ligesom sin forgænger indeholde en stor samling af Nintendos populære figurer, bl.a fra Pokémon-universet, og én af de nyligst offentliggjorte figurer er Lucario.

Lucario vil altså også være en spilbar figur i det kommende spil til Nintendo 3DS og Nintendo Wii U, ligesom han var det i forgængeren, Super Smash Bros. Brawl.

Pokémon fans vil derfor kunne se frem til, at kunne spille som både Lucario og Pikachu i det kommende Super Smash Bros. spil.

Det vides endnu ikke, om det også vil være muligt at spille som Mega Lucario, samt hvilke moves Lucario vil kunne bruge i spillet.

Spillet har endnu ikke fået en præcis udgivelsesdato, men forventes at blive udgivet senere i 2014.

Kilder: Bulbanews, Serebii

Lucario i Super Smash Bros.

 

Lucario i Super Smash Bros. til Nintendo Wii U

 

Lucario i Super Smash Bros. til Nintendo 3DS

Kommentarer
Re: Lucario vender tilbage i Super Smash Bros. -- Deidara
Monday, 03 February 2014 20:54
Er lidt sørgelig over at de vælger Lucario igen. Ville så meget hellere have haft Zoroark eller en anden fra 6. gen. At bringe de gamle karakter tilbage er nogen gange den mest kedelige beslutning. Hvis de endelig skulle bringe nogle tilbage, så lad det være Roy.
Log ind for at kommentere