PokéMileage Club Attraction og Discount Coupon

 

Der har længe været et tomt felt i Pokémon Global Links PokéMileage Club, som hedder ”Attractions” ("Seværdigheder"). Nu er det dog blevet offentliggjort at der vil blive tilføjet en sådan seværdighed, og kommer til at hedde ”Balloon Popping”. Det koster Poké Miles at spille spillet, og man kan vinde forskellige Items (Genstande) til at bruge i Pokémon X og Pokémon Y, f.eks genstande til at udvikle sine Pokémon. Balloon Popping vil være tilgængelig fra d. 14. januar 2014.

En ny genstand er også blevet offentliggjort, og hedder ”Discount Coupon” (Rabatkupon) og er en engangsgenstand (Dvs. at den kun kan bruges én gang). Kuponen giver ved brug 50% rabat på det gældende køb. Det vil sige, at at hvis man køber tøj i prøveværelset kan man købe flere stykker tøj på én gang, og derfor få rabat på alle disse eller købe én ting og få 50% rabat. ”Discount Coupon” vil være at downloade fra PokéMileage Club fra d. 14. januar 2014 og frem til d. 3. marts 2014.

Kilde: Pokémon.com

Kommentarer
Re: PokéMileage Club Attraktion og Rabat Kupon -- carsten
Thursday, 16 January 2014 21:44
det er taget i brug for mit vedkomne.
Re: PokéMileage Club Attraktion og Rabat Kupon -- KaHLK
Thursday, 16 January 2014 15:55
Lille update:
Balloon Popping er nu Online. Det samme gælder Rabat Kuponen.
Balloon Popping kan findes her.
Re: PokéMileage Club Attraktion og Rabat Kupon -- ricoo
Friday, 10 January 2014 18:51
Jeg synes det er meget fedt med den rabat kupon det gør det bare mere virkeligt at handle ind i spillet det bliver i værtfald lettere at leve sig ind i spillet icon_e_wink.gif
Log ind for at kommentere