Nyt Pokémon XY afsnit og film 17 minifilm

 

Traditionen tro, har der altid fulgt en minifilm med, hver gang en ny Pokémon film har haft præmiere i biograferne, og den nyeste Pokémon film, som i øvrigt er den 17. i rækken, er selvfølgelig ingen undtagelse.

Tidligere på året, blev den nye Pokémon film, "The Cocoon of Destruction" ("Ødelæggelsens Puppe"), som er den første Pokémon film i XY æraen, offentliggjort, og der er nu kommet nye informationer omkring minifilmen, som traditionen tro bliver vist før den egentlige film.

Denne minifilm skulle efter sigende have titlen: "Pikachu, What Kind of Key is This?" ("Pikachu, Hvilken Slags Nøgle er Dette?"), og vil bl.a. omhandle Pikachu, Dedenne, Chespin, Fennekin, Froakie og Klefki.

Ydermere er et nyt Pokémon XY afsnit blevet offentliggjort af magasinet Newtype. Dette afsnit har titlen "Chespin vs. Delphox! Diet Battle!?", ("Chespin vs. Delphox! Diæt Kamp!?"), og vil blive vist i Japan den 6. Februar.

Dette afsnit vil omhandle en kamp mellem Chespin og Delphox, efter at Chespin har spist for meget, og vil desuden være en animé debut for Delphox.

Kilder: Bulbanews, Serebii

Plakat

Kommentarer
Re: Nyt Pokémon XY afsnit og film 17 minifilm -- ricoo
Thursday, 09 January 2014 13:29
Hat altid elsket de små film med pokemonerne så en til gør det jo kun bedre icon_e_smile.gif
Log ind for at kommentere