Nye profilfunktioner på PokeTeam

 

Vi i ledelsen stræber altid efter, at forbedre brugeroplevelsen på PokeTeam til gavn for medlemmerne, og til gavn for det danske Pokémon fællesskab. Derfor er vi i dag glade for, at kunne præsentere to nye funktioner.

Brugere kan nu vælge deres favorit Pokémon i deres profil, og den pågældende Pokémon vil herefter blive vist i brugerens profil, som den ses i Pokémon X og Y spillene. Med denne funktion håber vi, at tilføre et yderligere element af dynamik til fællesskabet, så at når man ser en anden brugers profil er fokusset klart på Pokémon, og fællesskabet omkring det.

En ny banebrydende funktion, som vi har glæden af at kunne introducere i dag, er muligheden for, at brugere kan vælge deres Friend Safari type og Pokémon for deres Nintendo 3DS Friend Code i deres profiler på PokeTeam. Ligesom med favorit Pokémon vil disse informationer blive vist i brugerens profil, med små sprite-billeder fra Pokémon X og Y spillene.

Dette er dog i midlertid ikke alt, brugerens Friend Safari indstillinger vil også blive vist på listen over tilmeldte brugere, hvor man kan sortere efter brugernes Friend Safari type, og dermed få et hurtigt overblik om hvem der har hvilken type og hvilke Pokémon. Derudover er der mulighed for, via medlemslistens søgefunktion, at søge efter brugere med en bestemt Friend Safari type eller bestemte Pokémon.

Med Friend Safari funktionerne håber vi, at kunne engagere alle fra hærdede Pokémon kampfolk, samlere, og andre så vi i Danmark har et bredt netværk af Friend Safari brugere, så vi bidrager til hinandens positive spiloplevelse i Pokémon universet.

God fornøjelse!

Kommentarer
Re: Nye profilfunktioner på PokeTeam -- benjamin1313
Tuesday, 07 January 2014 14:48
det ser godt ud. kan godt lige at man kan vælge sin favorit pokemon i sin profil.
Re: Nye profilfunktioner på PokeTeam -- ricoo
Tuesday, 07 January 2014 14:16
Jeg synes det er super fedt jeg håber at det også måske kunne skabe lidt mere aktivitet
Re: Nye profilfunktioner på PokeTeam -- Latios
Monday, 06 January 2014 20:22
Meget fedt ^^
I fra ledelsen har min respekt!
Log ind for at kommentere