Ny Pokémon Bank trailer

The Pokémon Company har udgivet en ny Pokémon Bank trailer, som giver et overblik over de forskellige funktioner, som Pokémon Bank kan tilbyde.

Traileren viser, at du har mulighed for, at overføre hele bokse på én gang, via. Poké Transporter, som følger med, når du downloader Pokémon Bank. Denne funktion gør det nemt og hurtigt, at overføre Pokémon fra dine Black, White, Black 2 og White 2 spil.

Du kan også vælge, at modtage Battle Points, frem for Poké Miles, når du lagre dine Pokémon, via. Pokémon Bank.

Hvis dit Pokémon Bank abonnement udløber, vil du stadig være i stand til, at hente dine Pokémon fra dine bokse på internettet, dog kun efter en vis periode, som ikke er offentliggjort endnu. Vælger du ikke, at hente dine Pokémon, efter dit abonnement er udløbet, vil dine Pokémon, som ligger på dine Pokémon Bank bokse, blive slettet efter en vis periode. Det anbefales derfor, at du henter dine Pokémon, inden dit abonnement udløber.

Kilde: Serebii

Pokémon Bank ignorerer også 3DSens regionslås, hvilket betyder, at du f.eks. sagtens kan anvende et amerikansk spil på en europæisk 3DS, eller omvendt.

Pokémon Bank udkommer den 27. december, og kan downloades gratis i 30 dage, dog kun, hvis du downloader inden den 31. januar.

 

Trailer

Kommentarer
Re: Ny Pokémon Bank trailer -- carsten
Wednesday, 18 December 2013 19:33
i følge serebii Så har den Recover, Heal Bell, en ny bevægelse kaldet Hold Back, der fungerer som False Swipe og Safeguard
Re: Ny Pokémon Bank trailer -- ricoo
Wednesday, 18 December 2013 18:59
hvad for man en celebi ohh glæder mig celebi er en af mine yndlings pokemoner icon_e_biggrin.gif
Re: Ny Pokémon Bank trailer -- carsten
Wednesday, 18 December 2013 18:40
fedt tak for oplysningen mejoho
Re: Ny Pokémon Bank trailer -- ricoo
Saturday, 14 December 2013 14:54
Synes videoen er fed ikke fordi den er specielt godt lavet men jeg synes den er sandt godt sammen og med masser af nyttig viden tjekkede også lige hjemmesiden ud som der bliver skrevet i videoen.
Log ind for at kommentere