Underskriftindsamling for nordiske oversættelser af Play! Pokémons hjemmeside

Et nyt initiativ for at få oversat Play! Pokémons hjemmeside til de nordiske sprog er blevet taget af Ultraball.no i form af en underskriftindsamling. Play! Pokémon, tidligere kendt som Pokémon Organized Play, er den afdeling af The Pokémon Company, som er ansvarlig for TCG. På deres hjemmeside kan man finde informationer om nærliggende ligaer, hvornår de spiller og hvornår der afholdes turneringer eller andre former for begivenheder.

Der er dog én større mangel, da den hverken er dansk eller noget andet nordisk sprog. Dette forhindrer de yngre spillere, eller bare dem som har svært ved engelsk, i at finde frem til hvilke muligheder de har i nærheden af dem. Ved at få oversat Play! Pokémons hjemmeside til dansk, kan vi forhåbenligt få et tiltag af spillere i Danmark.

Klik her for at komme til underskriftindsamlingen.

Kommentarer
Re: Underskriftindsamling for nordiske oversættelser af Play! Pokémons hjemmeside -- ricoo
Sunday, 08 December 2013 15:52
Jo jeg har også gjort det. Det jeg ikke helt forstod var hvad det der play pokemon er for noget men tror jeg har fundet ud af det nu. mange tak for hjælpen
Re: Underskriftindsamling for nordiske oversættelser af Play! Pokémons hjemmeside -- Nyuu
Sunday, 08 December 2013 13:53
En underskriftindsamling er et af de få værktøjer ganske almindelige mennesker har til at sige deres mening.I dette tilfælde kan man "underskrive" en opfordring til Play! Pokemon som beder dem om at tage de skandinaviske lande lidt mere alvorligt ved at sørge for bl.a. danske oversættelser således at vi ganske almindelige danskere kan læse og forstå.Det er jo ikke alle der kan læse engelsk, især kan det være problematisk for børn og Pokemon er jo også for børn.Ved at gå ind på den side der linkes til og "Sign this petition" hvilket blot vil sige at skrive sit navn og e-mail adresse, er man med til at lægge vægt bag det ønske mange har om at få mere oversat til dansk.Det er ganske ufarligt og koster ikke noget, så jeg vil opfordre alle til at slutte op om dette, altså alle dem som synes det er en god ide med danske oversættelser af Play! Pokemon.
Re: Underskriftindsamling for nordiske oversættelser af Play! Pokémons hjemmeside -- ricoo
Saturday, 07 December 2013 16:52
Det lyder meget spændene er bare ikke hel med på hvad det er
Log ind for at kommentere