5. generation af Pokémon Global Link lukker snart

Pokémon Global Link blev introduceret sammen med Pokémon Black og Pokémon White. Da Pokémon X og Pokémon Y så kom ud, blev Pokémon Global Link opdateret.

Den gamle version af Pokémon Global Link er dog langsomt ved at blive udfaset, og har været det siden den 1. oktober 2013, hvor det ikke længere var muligt at oprette en profil.

Nu går Nintendo og The Pokémon Company skridtet videre, og fjerner muligheden for at lægge sine Pokémon til at sove og dermed overføre dem til den gamle version. Dette sker den 10. december 2013. Dette vil sige at, hvis du stadig har Pokémon eller ting (Items), du ikke har fået overført fra Pokémon Global Link, skal det ske inden da.

Selvom det ikke længere er muligt at få en af sine Pokémon til at falde i søvn, vil man stadig have mulighed for at vække dem helt frem til den 14. januar 2014, hvor den første version af Pokémon Global Link officielt bliver lukket.

Vær dog ikke bange, det vil stadig være muligt at benytte sig af Global Trade Station (Global Bytte Station) og Random Matchup (Tilfældig Kamp) i Pokémon Black, Pokémon White, Pokémon Black 2 og Pokémon White 2.

Kilde: Pokémon.com

Kommentarer
Ingen kommentarer
Log ind for at kommentere