Pokémon X og Y: Hurtigst sælgende 3DS spil

  

 

Pokémon X og Y er de hurtigst sælgende 3DS spil nogensinde. Det fremgår af en infografi som er udarbejdet af Nintendo.

I USA solgte Pokémon X og Y 1 million eksemplarer den første dag spillene kom i handlen. Dette er ikke sket før for et Nintendo 3DS spil, hvilket er med til at skrive Pokémon X og Y i historiebøgerne.

På 2. pladsen over de hurtigst sælgende 3DS spil har vi Mario Kart 7, som skulle bruge 4 uger på at nå op på 1 million solgte eksemplarer, mens 3. pladsen, som Super Mario 3D Land sidder på, brugte 6 uger på, at nå samme resultat.

Det kan derfor konstateres, at Pokémon X og Y sidder suverænt på 1. pladsen over de hurtigst sælgende 3DS spil.

Kigger vi på Pokémon spillenes historie, så er Pokémon X og Y de 9. Pokémon spil, som har solgt mindst 1 million eksemplarer i løbet af den første måned. Også i Nintendo eShop er Pokémon X og Y de hurtigst sælgende spil nogensinde.

Udover spillene i sig selv så har Pokémon X og Y også øget salget af Nintendo 3DS enheder. Nintendo har nemlig udarbejdet en oversigt som sammenligner salget af 3DS enheder 4 uger før udgivelsen af Pokémon X og Y, og 4 uger efter udgivelsen, og det viser sig, at der i denne periode blev solgt 135 % flere Nintendo 3DS enheder.

Kilde: IGN

Infografi

Kommentarer
Re: Pokémon X og Y: Hurtigst sælgende 3DS spil -- ricoo
Tuesday, 26 November 2013 13:10
Ja det er et super fedt sted at købe det tar lidt tid med fragt men icon_e_biggrin.gif
Re: Pokémon X og Y: Hurtigst sælgende 3DS spil -- anas
Monday, 25 November 2013 20:28
shopitop? det må jeg der overvaje at købe fra
Re: Pokémon X og Y: Hurtigst sælgende 3DS spil -- ricoo
Sunday, 24 November 2013 12:15
i Br koster en pakke pokemon kort 50 helt vildt dyrt i følge mig de har jo også været meget billiger men i legekæden koster de 40 kr. hele 10 kroner billigere ind i br men så på shopitop der hvor jeg ofte køber pokemon kort koster de kun 24 kr. icon_e_biggrin.gif
Re: Pokémon X og Y: Hurtigst sælgende 3DS spil -- Nyuu
Sunday, 24 November 2013 12:10
Det er nok lige præcis det der er problemet, de butikker der stadig forhandler kort tager rask væk 50 kr for en pakke mens man på nettet kan få dem væsentligt billigere, helt ned til 20 kr nogen steder. De underminerer deres egen forretning på den måde.
Re: Pokémon X og Y: Hurtigst sælgende 3DS spil -- Nyuu
Sunday, 24 November 2013 07:18
Du mener tomme pladser der hvor Pokémon skulle stå fordi kunderne har købt det hele?
Det havde selvfølgelig været et positivt problem kunne man sige, men desværre fortalte ekspedienten at de ikke ville få mere Pokémon i fremtiden da vi spurgte hvor de havde gjort af varene, der var nemlig ikke blot tomme hylder, der var slet ikke nogen hylder til Pokémon. Derimod havde de masser af fodboldkort icon_e_confused.gif
Log ind for at kommentere