Nye informationer om Pokémon Bank

 

Tilbage i september offentliggjorde Nintendo, sammen med The Pokémon Company og GameFreak, den nye service Pokémon Bank, som skal gøre det muligt at have op til 3000 Pokémon liggende gemt på internettet.
Dette kom dog med en årlig pris, som nu, sammen med en masse anden information, er blevet offentliggjort. Dette er blevet gjort i form af en FAQ (Frequently Asked Questions - Ofte Stillede Spørgsmål).

  • Den årlige pris vil komme til at være 4,99€ (37,23kr) i Europa, dog vil man, hvis man downloader og åbner Pokémon Bank inden d. 31 januar 2014, modtage en billet, som giver mulighed for at bruge servicen gratis i 30 dage.
  • Det vil være muligt at overføre mere end en Pokémon ad gangen, hvilken er en forandring i forhold til de gamle overførselsmetoder, hvor maksimum var 6 Pokémon.
  • Det bliver også muligt at søge i de Pokémon som man har uploadet til Pokémon Bank, og derved gøre det nemmere at finde lige den Pokémon som du skal bruge i spillet.
  • Det vil ikke være muligt at overføre Pokémon med ting (Items) eller bær (Berries) til Pokémon Bank, hvis man forsøger dette vil tingene blive sent til ens taske (Bag), og hvis denne er fuld vil tingene forsvinde.
  • Pokémon der udvikler sig ved at bytte dem, vil ikke udvikles ved overførsel til Pokémon Bank.
  • Det vil være muligt at have flere spil koblet til samme Pokémon Bank profil. Dette gør det muligt for folk med både X & Y eller kommende generationers spil at hente disse Pokémon ned til deres spil og også overføre Pokémon til Pokémon Bank, og altså på den måde overføre Pokémon fra et spil til et andet uden at skulle have mere end en konsol.
  • Når man downloader Pokémon Bank vil man have muligheden for at downloade PokéTransporter. PokéTransporter gør det muligt at overføre Pokémon fra Pokémon Black, Pokémon White, Pokémon Black 2 og Pokémon White 2 til Pokémon Bank, men ikke tilbage igen.
  • Pokémon Bank vil indeholde en legitimitets tjekker, som vil tjekke om en Pokémon er blevet Hacket eller fået på anden ulovlig måde. Hvordan dette system dog virker vil blive holdt hemmeligt for at gøre det sværere for folk at komme uden om systemet.

Kilde: PokemonXY.com

Kommentarer
Re: Nye informationer om Pokémon Bank -- MeJoho
Monday, 18 November 2013 13:42
@KaHLK Items kan bare få et generation 6 ID så de ikke kan blive overført til fremtidige generationer, men sagtens mellem X og Y via Pokémon Bank. Synes ikke rigtigt at der er noget problem i det, andet end sådan har de nu engang bare indført at sådan skal det ikke være.
Re: Nye informationer om Pokémon Bank -- Sunny
Monday, 18 November 2013 13:32
Altså mener du så også, at det ville være skadeligt for spillet, fordi man kan overfører HMs osv? Forstår det ikke helt.
Re: Nye informationer om Pokémon Bank -- KaHLK
Monday, 18 November 2013 07:57
Problemet ved at overføre ting fra Y til X via Pokémon Bank ville være at når den næste generation kommer ud kan man få fat på disse ting i de nye spil, og det er her problemet så kommer, hvis de skulle tillade overførsel af Pokémon med Items mellem X og Y skulle de indføre en sikkerhedsforanstaltning, som for det første ville kræve utroligt meget arbejde og vedligeholdelse at holde denne sikkerhedsforanstaltning kørende, man skal tænke på at hvis en Item bliver fjernet i fremtidige generationer, vil man risikere at skade sine gemte, hvis man overfører en Item via Pokémon Bank fra X eller Y.
Re: Nye informationer om Pokémon Bank -- MeJoho
Sunday, 17 November 2013 21:55
Synes det er fair nok at man ikke kan overføre items fra ældre generationer videre til gen. 6, men synes altså godt man burde
kunne overføre items fra Y til X hvis man vil det..
Re: Nye informationer om Pokémon Bank -- carsten
Sunday, 17 November 2013 15:16
okay jeg troede at pokemon Bank skulle hentes på pc'en men har fundet ud af at det skal hentes ned via Nintendo E-Shop icon_lol.gif
Log ind for at kommentere