Nordisk Pokémon Fællesskab

PokeTeam og vores svenske kolleger, PokéPlaza, har indgået en aftale, som er trådt i kraft i dag, der har til formål, at styrke og forankre det tætte samarbejde i mellem os yderligere. Sammen har PokeTeam og PokéPlaza besluttet at etablere Nordisk Pokémon Fællesskab, som en fælles overbygning for begge parter.

PokeTeam og PokéPlaza vil fortsat operere som uafhængige websider, have sine egne respektive administrationer, og fokuserer hver i sær på vores egne landes Pokémon fællesskaber, men administrationen af tekniske, økonomiske og juridiske områder er nu formelt lagt sammen. Administratoren for centralstyrelsen på PokeTeam og PokéPlaza vil sidde i fællesrådet for Nordisk Pokémon Fællesskab. Fællesrådet koordinerer begge siders drift og aktiviteter, og vil være drivkraften for fælles initiativer, såsom turneringer eller andre lignende events.

Med i aftalen er også en åben invitation til vore brødre og søstre i Norge og Finland, hvis de måtte ønske at tilslutte sig Nordisk Pokémon Fællesskab.

Kommentarer
Ingen kommentarer
Log ind for at kommentere