Pokémons fremtid

Selvom at den 6. generation først lige er blevet påbegyndt, så er Game Freak allerede i gang med den tidlige planlægning af næste generation, hvis de gør, som de plejer. I et nyligt interview med Ken Sugimori, i det japanske magasin ”We Love Pokémon”, blev han spurgt, hvordan den kommende generation ville være, hvortil han svarede, at selvom det ville være umuligt at reducerer mængden af Pokémon, så kunne de drastisk omarrangere, eller fjerne, nogle angreb, items og abilities, for at gøre det lidt mere simpelt. Han sagde også, at det var af hans overbevisning, at Pokémonerne skulle være mere simple, og henviste til sin langvarige yndlings Pokémon, Gengar, som eksempel.

Der er allerede mange fans, som betragter Pokémon X og Y som et seriøst forsøg på at gøre spillene mere simple og nogle sider til spillet mere let tilgængelige, så som legendariske Pokémon, Pokémon man kan finde i Friend Safarien som har maksimale IV i adskillelige stats og tilføjelsen af Super Training. Der er også færre nye Pokémon end nogensinde, med kun 69 offentliggjorte Pokémon, i stedet for over 100.

Kilde: wiiuandmii.com

Kommentarer
Re: Pokémons fremtid -- Blue Cobra
Wednesday, 06 November 2013 18:36
Pokémon X og Y er super brugervenlige. Der synes jeg virkelig det kan mærkes, at det er blevet mere let tilgængeligt og "flydende". Synes nu stadig at Pokémonernes design er simple, heldigvis. Det, at man kan få noget simpelt til stadig, at se meget unikt ud, har altid for mig været en stor styrke hos Pokémon.
Log ind for at kommentere