Tre nye Pokémon spil under udvikling

Den nyeste episode af NHKs dokumentarserie ”Professional: Shigoto no Ryuugi” viste tre nye Pokémon spil, som lige p.t. er under udvikling.

Det ene spil er en efterfølger til Pokémon Link (Pokémon Trozei udenfor Europa), som var til Nintendo DS. Til dem der enten ikke kan huske spillet, eller ikke har prøvet det, går det ud på at parre tre eller flere af samme Pokémon sammen i stil med Bejeweled og Candy Crush Saga. Denne efterfølger er planlagt til at blive udgivet som en 3DS eShop titel. Denne titel har endnu ikke fået nogen titel eller udgivelsesdato.

Det andet spil er et detektiv spil. Spillet kommer til at indeholde en talende Pikachu, som kommer til at fungere som spillerens chef. Denne Pikachu skulle eftersigende have en mere voksenlignende personlighed i forhold til, hvad der ellers normalt vises, og har en lang række af forskellige ansigtsudtryk, som opnås via motion capture. Spillet skulle også eftersigende indeholde en ”blå Pikachu”, men der er ikke blevet vist nogen billeder af denne. Dette spil er stadig meget tidligt i udvikling, og har derfor ikke nogen officiel titel endnu. Spillet er dog sat til at skulle udkomme i 2015.

Det tredje spil der blev fortalt om, er en opdateret version af Pokémon Battle Chess brætspillet, som er en opdatering til det originale Pokémon Battle Chess, som er en Pokémon udgave af det japanske skak-lignende spil Shogi.

Kilde: Bulbanews

Kommentarer
Re: Tre nye Pokémon spil under udvikling -- Wartortle
Saturday, 02 November 2013 13:46
Et pokémon dediktiv spil.. jeg er solgt.
En af mine yndlings serier (udover pokémon) er Professor layton hvor det emd at løse gåder og finde spor er alfa omega.. ja JO jeg glæder mig
Re: Tre nye Pokémon spil under udvikling -- ricoo
Saturday, 02 November 2013 06:16
Jeg synes at det der detektiv spil lyder som et meget sjovt spil selvom jeg synes det ligner et spil der hurtigt kunne blive kedeligt. Men jeg glæder mig til at se mere om spillene når de udkommer.
Log ind for at kommentere