Spil ødelæggende bug

Spil ødelæggende bug
Flere spillere har anmeldt en yderstfarlig spilødelæggende bug i de nye Pokémon X og Pokémon Y spil. Denne bug har eftersigende ødelagt deres gemte fil og derfor slettet alle fremskridt og Pokémon, som disse spillere har opnået.

Denne bug sker sted i Lumiose City, som er den store by i midten af Kalos regionen. Det der sker er at, hvis man gemmer i denne by kan spillet have problemer med at gengive byens grafik. Dette gør at ikke blot bliver byens grafik korruptet og fejlvises derfor, men også at man ikke kan bevæge sig rundt. Hvis man så forsøger at gå tilbage til 3DS’ens hovedmenu, vil 3DS’en fryse og man er nødt til genstarte systemet.

Nogle finder at det eneste der hjælper at slette ens gemte filer og derfor starte forfra, og andre finder at det er nok at slukke for systemet, pille SD kortet ud, og derefter starte spillet igen uden SD kort i systemet.

Der har ikke været nogen officiel besked omkring denne bug fra Nintendo, men for at være helt på den sikre side, så anbefales det helt at undgås at gemme og derefter slukke 3DS’en i Lumiose City.

Kilder: IGN

Kommentarer
Re: Spil ødelæggende bug -- slakinggodman42
Thursday, 17 October 2013 23:10
Nu har jeg så gemt der mange gange, men det er inde i bygningerne, men der sker ikke noget for mig.
Re: Spil ødelæggende bug -- NitraMania
Thursday, 17 October 2013 21:51
Jeg hørte godt JWittz tale om det i sin playthrough, men jeg har, ligesom RP, gemt en masse gange derinde, og der er indtil videre ingen problemer.
Re: Spil ødelæggende bug -- ricoo
Thursday, 17 October 2013 20:04
Okay mange tak for hjælpen
Re: Spil ødelæggende bug -- Ztash
Thursday, 17 October 2013 20:02
Det gælder også inde i husene. Jeg anbefaler bare, at I slet ikke gemmer i byen indtil videre.
Re: Spil ødelæggende bug -- ricoo
Thursday, 17 October 2013 20:00
Fedt at vide har lige et spørgsmål er det kun ude på gaden eller også inde i husene?
Log ind for at kommentere