Pocket Monsters: The Origin bliver streamet online

Vi har tidligere kunne meddele, at der i Japan ville blive sendt en special ved navn "Pocket Monsters: The Origin". Det er nu blevet annonceret, at den vil blive streamet på Pokemon.com, og vil gå under navnet "Pokémon: Origins". Den vil blive opdelt i 4 afsnit, og det første vil blive lagt op den 15. november, og de resterende afsnit blive lagt op de følgende dage.

Pokémon inc. lagde også en engelsk trailer op på deres Youtube kanal, som kan ses under "læs mere".

Der er endnu ikke nogen information om en eventuel dansk udgave, men heldivigs vil den engelske udgave også være tilgængelig for os i Danmark.

Kilde: Pokemon.com

 

Engelsk trailer

Kommentarer
Re: Pocket Monsters: The Origin bliver streamet online -- GoldenGrowlithe
Sunday, 17 November 2013 21:43
Kommer man fortfarande kunna se de tidigare avsnitten när Pokemon.com har lagt upp nästa avsnitt?(toppen att man kan se Origin på engelska nu icon_e_smile.gif )
Re: Pocket Monsters: The Origin bliver streamet online -- CaptainJelly
Thursday, 17 October 2013 10:35
Jeg fik for nogle dage siden fat i den japanske version med engelske subs. Jeg syntes, at det gik meget hurtigt, men det er klart, da Red skal igennem så meget. Den er efter min mening rigtig god! den kan stærkt anbefales!
Re: Pocket Monsters: The Origin bliver streamet online -- Pikachu pegasus
Saturday, 05 October 2013 00:17
Jeg har set at Charizard har fået en ny form. MegaCharizard X, Og Han Bliver Fra Fire Og Flying Til Fire Og Dragon. Han Ændre Også Farve Til Sort. Han Er Vildt Sej.
Re: Pocket Monsters: The Origin bliver streamet online -- Ztash
Thursday, 03 October 2013 18:21
Håber at vi får en dansk udgivelse at se. Det er jo ikke helt umuligt ;D
Re: Pocket Monsters: The Origin bliver streamet online -- Wartortle
Thursday, 03 October 2013 17:14
Den overraskede mig på den gode måde, lad os sige det sådan.
Jeg sad virkelig med en lang kæbe da første kamp mellem Charmander og Squirtle gik i gang, Bite er lige pludselig gået hen og blevet farligt.
Og ja, så kom volden altså, noget jeg længe har savnet, men nu har fået. Og selvom det kun er for 4 afsnit, nyder jeg dem i fulde drag
Log ind for at kommentere