Nye informationer og videoer fra Pokémon X og Y

Nintendo har udgivet to nye videoer om Pokémon X og Pokémon Y til den japanske eShop. Den ene video er en oversigt over alt det nye i de nye Pokémon spil, og viser ikke rigtigt så meget ny information. Dog vises det nye tøjsystem, en Rhydon der ødelægger en sten, imens spilleren rider på dens ryg og et nyt Fairy-type angreb. Det nye angreb hedder Child’s Play, hvilket giver en god mængde skade. Den anden video er den japanske reklame for spillene, og er i realiteten bare en kortere udgave af oversigtsvideoen.

Desuden har Nintendo uploadet den amerikanske Pokémon X og Y reklame til deres Youtube kanal. Denne video er består næsten helt af CG effekter og en lille smule gameplay. Og sidst men ikke mindst er traileren til den kommende Pokémon XY serie blevet vist.

Udviklingerne til de nye fossil Pokémon er blevet offentliggjort, de har fået navnene Aurorus og Tyrantrum. Aurorus er Amauras udvikling, og kan lære et nyt Ice-type angreb, der hedder Freeze Dry, hvilket er super effektivt imod Water-type Pokémon. Tyrantrum er Tyrunts udvikling, men desværre er der ikke så meget information om denne Pokémon indtil videre.

Det er også kommet frem, at Pokémon X og Pokémon Y hovedsageligt kommer til at være 3D i kampsekvenserne, det vil sige ingen 3D udenfor kampene undtagen nogle bestemte scener og sekvenser.

Det er også kommet frem at den Pokémon der er ude i kamp får experience point, når en Pokémon bliver fanget.

I et interview med Polygon, fortæller Junichi Masuda, at spillene vil være centreret omkring båndene mellem, ikke blot trænere og Pokémon, men også trænere imellem. Desuden fortæller Masuda også, at ingen Kalos Pokémon vil få Mega former i Pokémon X og Y.

Kilder: Serebii, WiiUandMii, PokéBeach, Polygon

Nye Pokémon

 

Trailer på engelsk

 

Trailere på japansk

Kommentarer
Re: Nye informationer og videoer fra Pokémon X og Y -- Scarlett
Friday, 20 September 2013 16:03
Hmm... Jeg er ikke så meegt til de der 'mega evolutions'...
Men konceptet med at kæmpe mod flere på en gang, er jeg til gengæld helt vild med! Det er virkelig noget jeg har manglet icon_e_biggrin.gif
Re: Nye informationer og videoer fra Pokémon X og Y -- anas
Friday, 20 September 2013 13:28
wow selv jeg kunne ikke fostille mig pokemon er nu i en heldt anden klasse
Re: Nye informationer og videoer fra Pokémon X og Y -- MeJoho
Thursday, 19 September 2013 20:33
Mega fedt billede med Yveltal og Xerneas. Gad godt have det i wallpaper! (:
Re: Nye informationer og videoer fra Pokémon X og Y -- ricoo
Thursday, 19 September 2013 18:01
Wow er helt vild med de ny udviklinger de er virkelig nogen seje dinosaure.
Log ind for at kommentere