Nye detaljer om Pokémon X og Y samt ny trailer

 

Flere nye detaljer omkring Pokémon X og Y er blevet offentliggjort, bl.a. de engelske navne for de nyligt offentliggjorte Pokémon, samt nye information om forskellige mekanikker i spillene. Derudover er en ny trailer også blevet offentliggjort.

Det engelske navn for Haribōgu (Chespins første udviklingsstadie) er Quilladin, den er kendt som en "Spiny Armor Pokémon". De hårde pigge på dens ryg er stærkere end Chespins. Det er en blid Pokémon, som foretrækker at undgå kampe. Den kan lære angrebet Mud Shot.

Det engelske navn for Tērunā (Fennekins første udviklingsstadie) er Braixen, den er kendt som en "Fox Pokémon". I modsætning til Fennekin spiser den ikke grene, men besidder en på dens hale for, at berolige sig selv. Den bringer grenen med i kamp, og benytter gnidninger til, at sætte ild til den. Den kan lære angrebet Psychock.

Det engelske navn for Gekogashira (Froakies første udviklingsstadie) er Frogadier, den er kendt som en "Bubble Frog Pokémon". Den er bedre til at hoppe end Froakie, og hopper op i træer under kampe for, at forvirre sin modstander. Den kan lære angrebet Bounce.

Kilde: Bulbanews

Torimians engelske navn er Furfrou, den har evnen (Ability) Fur Coat, og kan lære et nyt angreb kaldet Baby-Doll Eyes. Ved at strigle den kan den antage forskellige udseender, og jo mere den strigles desto flere udseender har træneren adgang til, hvis den dog ikke strigles i flere dage bliver dens hår langt og forpjusket, og den vender tilbage til sit almindelige udseende. Det er en yderst loyal Pokémon, i oldtiden blev kongen af Kalos-regionen bevogtet af Furfrou.

Nyaonikusus engelske navn er Meowstic, den er kendt som en "Constraint Pokémon". I dens ører besidder den store telepatiske kræfter, og derfor holder den typisk sine ører lukkede, men åbner dem når den føler sig truet. Den foretrækker at holde sine følelser skjulte, og har derfor ofte et udtryksløst udseende. Han Meowstic er bedre til, at anvende assisterende angreb, hvorimod hunnerne er bedre til direkte angreb.

Chigorasus engelske navn er Tyrunt, den er kendt som en "Royal Heir Pokémon", og har evnen (Ability) Strong Jaw. Tyrunt genoplives fra Jaw Fossil, og kan lære angrebene Dragon Tail og Crunch. Det menes at den er over 100 millioner år gammel. Den er selvisk, og starter ofte stridigheder.

Amarusus engelske navn er Amaura, den er kendt som en "Tundra Pokémon", og har evnen (Ability) Refrigerate. Amaura genoplives fra Sail Fossil, og kan lære angrebet Aurora Beam. Ligesom Tyrunt menes den at være over 100 millioner år gammel.

Pyroar, som er kendt som en "Royal Pokémon", har betydelige kønsforskelle. Hannerne har en meget stor manke, hvorimod hunnernes manke minder om en hestehale-frisure. Han Pyroar bliver ledere for deres flok når de udvikler sig, og hunnerne beskytter ungerne. Pyroar har evnerne (Abilities) Rivalry eller Unnerve, og kan lære angrebet Echoed Voice.

Udover de nye engelske navne er adskillige nye detaljer om mekanikken i spillene også kommet frem. Grass-type Pokémon er nu immune overfor støv og spore angreb, f.eks. Sleep Powder og Stun Store. Ghost-type Pokémon påvirkes ikke længere af angreb eller evner (Abilities), som forhindrer dem i at flygte, f.eks. angrebet Mean Look. Electric-type Pokémon er immune overfor statussen Paralyzed.

Derudover er der også fremkommet optil flere navne på forskellige karakterer i spillene. De engelske navne for Team Flares ledende videnskabsfolk, hvoraf fire er kvinder, er Celosia, Aliana, Bryony, Mable og Xerosic. De fire kvinder, Celosia, Aliana, Bryony og Marble har hver i sær lilla, orange, grønt og blåt hår. Xerosic er en mand med rødt hår og røde briller.

Karunes engelske navn er Diantha, hun er en berømt skuespiller i Kalos-regionen, som bytter Pokémon med spilleren i løbet af spillet.

Spillere kan optage en såkaldt "Trainer PR Video" med deres træner karakter, og deres Pokémon hvori de kan vælge ansigtsudtryk, posere, baggrundsmusik, kameravinkler samt andre ting. Disse "Trainer PR Videos" kan deles via Player Search System.

Udseendet for spillerens karakter kan ændres ud fra spillerens valg imellem nogle faste modeller eller spillerens eget valg af hat, sko og tilbehør.

Hvis man afbryder forbindelsen under en Rating Battle bliver det automatisk talt som et tab. Der vil være fem typer Rating Battle, Single, Double, Triple, Rotation og en ny Special Battle mulighed. I Special Battle ændres reglerne for kampen hver tredje tur. I første sæson, som er planlagt til at begynde i slutningen af december, består Special Battles af single-kampe med Pokémon der blev introduceret i fjerde generation af spillene (Diamond, Pearl og Platinum).

Pokémon Global Link websiden vil være tilgængelig i en mobiloptimeret udgave, som bliver delvist åbnet dagen for Pokémon X og Ys udgivelse, d. 12. oktober, og bliver fuldt åbnet senere på måneden.

Sidst, men ikke mindst, er der også blevet offentliggjort en frisk ny trailer, som bl.a. viser disse nye Pokémon i kamp.

 

Nye Pokémon

 

Nye karakterer

 

Nyt artwork

 

Angreb

 

Diverse screenshots

 

Trailer

Kommentarer
Re: Nye detaljer om Pokémon X og Y samt ny trailer -- ricoo
Saturday, 14 September 2013 18:01
Ja jeg har lige siddet her og set videoen med angrebne og så kigger jeg på mit pokemon yellow der er godt nok skedt meget må man sige
Re: Nye detaljer om Pokémon X og Y samt ny trailer -- GoldenGrowlithe
Saturday, 14 September 2013 16:37
Niice. icon_e_smile.gifTeam Flare är... väldigt konstigt klädda. :/
Log ind for at kommentere