Ny Pokémon lækket af IGN

 

En ny Pokémon blev i dag lækket af IGN, og sidenhen bekræftet af The Pokémon Company. Pyroar, som den hedder, er den udviklede form af Litleo, som blev offentliggjort tidligere på året. Det var angiveligt ved en fejl, at IGN offentliggjorde billedet, der herskede derfor lidt forvirring tidligere på dagen om det var ægte, men som sagt blev det senere hen bekræftet af The Pokémon Company.

Pyroar er kendt som en "Royal Pokémon" ("Kongelig Pokémon"), og er, ligesom Litleo, en Fire/Normal-type, hvilket indtil videre gør disse to Pokémon til de eneste med denne typekombination. Pyroar har evnerne (Abilities) Unnerve eller Rivalry.

 

 Officielt artwork

Kommentarer
Re: Ny Pokémon lækket af IGN -- Scarlett
Friday, 20 September 2013 17:07
Jeg er også enig i, at det er ret fedt a tdewr er en løve og en løvinde, med stor forskel. Ja, luxray, dsyntes jeg mest er lavet som drengeform, og jeg kan ikke rigtig se den for mig i hunkøn.
Re: Ny Pokémon lækket af IGN -- Liepard
Thursday, 19 September 2013 19:10
Jeg er vild med den både at der er forskelige om det er kvinden eller manden man spilelr med
Re: Ny Pokémon lækket af IGN -- MeJoho
Tuesday, 17 September 2013 10:57
Synes at det er fint når der ikke er forskel på pokémonerne ved forskellige køn. Sådan kan jeg i hvert fald bedst lide det.
Re: Ny Pokémon lækket af IGN -- Wartortle
Tuesday, 17 September 2013 09:12
Først og fremmest er jeg lykkelig over at der er så stor forskel på dem. Luxray (som også var en løve tingest) havde ingen større forskel mellem køn, men her kan man faktisk se hvem der er han og hun
Re: Ny Pokémon lækket af IGN -- GoldenGrowlithe
Monday, 16 September 2013 19:29
Pyroar kommer aldrig ta Arcanines plats för mig icon_e_wink.gif
Log ind for at kommentere