Oktoberudgaven af CoroCoro Comic lækket

 

Oktoberudgaven af det japanske magasin CoroCoro Comic er blevet lækket, og har afsløret nye informationer om Pokémon X og Y, bl.a. er udviklingsstadierne for de tre start-Pokémon blevet afsløret, deres japanske navne er Haribōgu, Tērunā og Gekogashira (Som henholdsvis udvikler sig fra Chespin, Fennekin og Froakie). Ligesom deres første stadie har de kun én type, som er uændret. Haribōgu kan lære Mud Shot, og Gekogashira kan lære Bounce.

Derudover er to nye Mega Evolution former er blevet afsløret, Mega Mewtwo X og Mega Garchomp. Mewtwos nye form er en Fighting/Psychic dobbelttype, og har evnen (Ability) Steadfast og højere attack stats. Den udvikler sig ved brugen af Mewtwonite X. Den Mewtwo-form vi tidligere har set kaldes Mega Mewtwo Y, og udvikler sig ved brugen af Mewtwonite Y. Mega Garchomp har evnen Sand Force.

Kilde: Bulbanews, Serebii

Derudover er en række nye evner (Abilities) blevet afsløret:

  • Freeze Skin – Normal-type angreb bliver til ændret til Ice-type, og bliver forstærket i kraft.
  • Strong Jaw – Forøger bide-angreb, så som Crunch.
  • Fur Coat – Halverer skade påført af fysiske angreb.

Fire andre Pokémon er også blevet afsløret: Torimian, Nyaonikusu, Chigorasu samt Amarasu, som er den Pokémon, som kort blev set i Pokémon Direct i sidste uge. Amarasu er en Normal-type, har evnen Fur Coat, og kan skifte udseende via en mekanisme kendt som trimming. Nyaonikusu er bemærkelsesværdig for, at forskellene mellem hanner og hunner er betydelig. Hunnen er hovedsageligt hvid, og kan lære angrebet Extrasensory. Hannen er hovedsageligt blå, og kan lære angrebet Miracle Eyes. Chigorasu, den ene fossil Pokémon, det er en Rock/Dragon-type, og har evnen Chin. Amarusu, den anden fossil Pokémon, er en Rock/Ice-type Pokémon, og har evnen Freeze Skin, og kan lære angrebet Aurora Beam.

Offensivt er Fairy typen stærk overfor Fighting, Dark og Dragon, og svag overfor Steel, Poison og Fire. Defensivt er den stærk overfor Bug, Fighting og Dark og resistent overfor Dragon, den er svag overfor Poison og Steel. Steel er heller ikke resistent overfor Dark og Ghost angreb længere.

Team Flare bliver anført af 5 forskere: Xerosicy, Momiji, Bara, Correa, og Akebi. Deres mål er at finde en ”smuk verden”.

Spilleren kan også ændre sit udseende hos butikker og frisører rundt omkring.

I Pokémon anime-serien er Dedenne og Clemont blevet vist sammen med Ash og Pikachu, og en Mega Blaziken er vist sammen med en ukendt person.

Den første udgivelse i X og Y-serien af Pokémon Trading Card Game vil hedde ”Collection X and Collection Y”. Boosterpakkerne vil vise Xearneas og Yveltal, og fairy typen bliver også inkluderet.

 

Nye udviklingsstadier

 

Nye Pokémon

 

Nye Mega Evolution former

 

Afsløringerne i CoroCoro Comic

Kommentarer
Re: Oktoberudgaven af CoroCoro Comic lækket -- Swagsire
Saturday, 14 September 2013 11:56
Lunario: Corocoro bliver udgivet midt på måneden så det er teknisk set September/October blad. Men det tæller som October bladet set i Corocoros øjne.
De engelske navne er udkommet, og noget ekstra info.
Er der en nyhed til det som jeg er gået glip af?
Re: Oktoberudgaven af CoroCoro Comic lækket -- DexterLecter
Thursday, 12 September 2013 16:57
Og så fangede Froakie alles opmærksomhed, efter at de fleste ellers havde været sat fast på Fennekin/Chespin.. Håhåhå. xD Water-Starter comeback
Re: Oktoberudgaven af CoroCoro Comic lækket -- Bill
Thursday, 12 September 2013 16:37
Det håber jeg også Blue Cobra, den ser lidt underlig ud i den skald icon_e_confused.gificon_e_confused.gificon_e_confused.gif . Vis det altså er en skald??????.

Udviklingen af Fennekin er sej, lidt underligt med kåsten eller hvad det er den har som hale.

Og der med udviklingen af Froakie, den er totalt AWESOME. Og som sagt den minder om Grovyle, med det der Bad-Ass udtryk.

Alle seje, men jeg tror jeg har en favorit.....
Re: Oktoberudgaven af CoroCoro Comic lækket -- Blue Cobra
Thursday, 12 September 2013 16:26
Synes bedst om Froakies udvikling. Den minder mig lidt om Grovyle med dens øjne og slanke design.Håber virkelig, at Chespins udvikling klækker ud af sin skald, når den udvikler sig igen. Det kunne være cool! icon_e_biggrin.gif
Re: Oktoberudgaven af CoroCoro Comic lækket -- MP
Thursday, 12 September 2013 15:13
Fennekin bliver til en foXY lady. icon_e_smile.gif
Log ind for at kommentere