Nyheder fra Pokémon Direct (4. september)

Den anden Pokémon Direct er nu ovre og har med sig ført en masse nyheder. Der er blevet afsløret to nye apps til Nintedo 3DS, informationer om hvordan man modtager sin starter, tre nye Mega Evolutions, og nye informationer vedrørende selve Mega Evolution-konceptet.

De to nye apps kommer til at hedde Pokémon Bank og Poké Transporter. Pokémon Bank er et cloud opbevaringssystem for Pokémon man besidder i spillene, konceptet kendes fra f.eks. Dropbox, Skydrive osv. Dog med den forskel at i Pokémon Bank kan man gemme op til 3000 Pokémon! Man får 100 bokse med plads til 30 Pokémon i hver. Man vil frit kunne overføre Pokémon fra sit X og Y spil til Pokémon Bank og tilbage igen.

App'en vil være oppe fra den 25 december i Japan. Denne app kommer dog til at have et årligt gebyr på 500 yen (28,50,-), dog løber der en gratis prøveperiode helt frem til den 31 januar 2014.

Poké Transporter er den anden app som kommer til Nintendo 3DS. Denne app kommer med, når man køber Pokémon Bank, og gør det muligt at overføre Pokémon fra Black, White, Black 2 og White 2 til Pokémon Bank, og derfra til Pokémon X og Y. Poké Transporter og Pokémon Bank er udstyret med en funktion der gør det umuligt at overføre hackede Pokémon fra disse versioner, samt at opbevare hackede Pokémon i Pokémon Bank.

Disse to apps kommer til, at kunne fungere med flere forskellige spil (Også fremtidige Pokémon titler), det vil sige at hvis du køber både X og Y kan disse begge sættes op til samme Pokémon Bank og altså dele de 3000 plasser.

Måden hvorpå man modtager sin første Pokémon i X og Y afviger fra alle de tidligere generationer idet, at man ikke modtager sin første Pokémon fra professoren, men fra hovedpersonens venner. Når man tilgengæld senere møder Professor Sycamore vil man kunne vælge mellem de tre start Pokémon fra første generation, altså Bulbasaur, Charmander og Squirtle!

Det kom også frem, at Venusaur, Charizard og Blastoise kan benytte sig af Mega Evolution.

Kilde: Pokémon Direct, Pokemonxy.com, Serebii, Bulbanews.

  • Mega Venusaur vil have evnen (Ability) Thick Fat. Den vil desuden få øget Defense og Special Defense i Mega Evolution formen.
  • Mega Charizard får Drought evnen, og dens Special Attack øges i Mega Evolution formen.
  • Mega Blastoise får den nye evne Mega Launcher, som øger styrken af angreb som Water Pulse og Dark Pulse. Det er dog ikke kendt hvilke stats der vil blive øget i Mega Evolution formen.

En ny genstand, som er krævet for at en Pokémon kan benytte sig af Mega Evolution er Mega Ring, og indeholder en mystisk sten kaldet for en Key Stone. Trænerens Key Stone resonerer med en Pokémons Mega Stone, og når trænerens bånd med sin Pokémon er stærke nok kan Mega Evolution ske.

 

Nye Mega Evolutions

 

Mega Ring

Kommentarer
Re: Nyheder fra Pokémon Direct (4. september) -- Pikachu pegasus
Wednesday, 11 September 2013 19:52
Jeg har set at der kommet en ny Mega form til både Mewtwo og Garchomp. Mega Mewtwo x og Mega Garchomp.
Re: Nyheder fra Pokémon Direct (4. september) -- ricoo
Wednesday, 04 September 2013 18:15
Fedt med det nederste med de der abillitys det havde jeg ikke lige fundet før nu icon_e_smile.gif
Log ind for at kommentere