Pokémon X og Y demo fra Gamescom samt nye trademarks

 

Gamescom 2013 er i fuld gang og mange spillere fra verden over strømmer derfor til Tyskland. I år er der dog et event i Gamescom, som gør Pokémon entusiaster verden over meget spændte, nemlig en spil demo af de nye Pokémon X og Y.

I denne anledning er der derfor kommet videoer af demoen. Demoen viser kampsystemet, og nogle af de nye angrebsanimationer. Desuden kan man i demoen ride på ryggen af Skiddo, og man får muligheden for at Mega Evolve Mewtwo til MegaMewtwo. Og selvfølgelig viser demoen, hvordan vi kan forvente at spillet ser ud og kommer til at fungere.

Ud over dette er det også kommet frem at The Pokémon Company har anmodet om Trademark på de to følgende titler: "Pokkén Fighters" og "Pokkén Tournament". Ordet "Pokkén" er udledt fra "Poké", som er en forkortelse for Pokémon, og "ken", som betyder "knytnæve" på japansk. Hvad disse to titler dog kommer til at blive er der ingen der ved på nuværende tidspunkt. Det kan være alt lige fra merchandise til et nyt spil. Så hvad det ender med at blive må tiden vise.

 

Demo fra Gamescom

Kommentarer
Re: Pokémon X og Y demo fra Gamescom samt nye trademarks -- ricoo
Thursday, 22 August 2013 16:24
Det ser fedt ud synes det er ret spændene hvad pokken Fighters er.
Log ind for at kommentere