Nye Pokémon, gym ledere og Team Flare afsløret i augustudgaven af CoroCoro

 

Augustudgaven af CoroCoro Comic er blevet lækket, med adskillige nye afsløringer af Pokémon, gym ledere og det nye Team Flare. Derudover bringer CoroCoro også nye oplysninger om Xerneas og Yveltal. Xerneas er en ene Fairy-type Pokémon, og dens specialangreb er Geo Control. Når Xerneas bruger Geo Control udløser den syv-farvede energistråler fra jorden. Xerneas' evne (Ability) er Fairy Aura, som øger kraften fra Fairy-type angreb. Xerneas er også kendt som en "Life Pokémon" (Livs Pokémon). Yveltals specialangreb er Death Wing, og den er en Dark/Flying-type Pokémon. Derudover har den evnen Dark Aura, som øger kraften fra Dark-type angreb. Den er kendt som en "Destruction Pokémon" (Ødelæggelsens Pokémon).

Panchams udviklede form er Goronda, som har evnerne Iron Fist og Mold Breaker, og angrebet Hammer Arm. Goronda er kendt som en "Aggressive-looking Pokémon" (Aggressivt-udseende Pokémon), og er en Fighting/Dark-type Pokémon. Den udvikler sig fra Pancham via en endnu ukendt metode.

Den nye blæksprutte Pokémon hedder Māīka, og er en Dark/Psychic-type Pokémon. Der er kendt som en "Spinning Pokémon" (Snurrende Pokémon), og har evnerne Contrary og Suction Cups, derudover har den det nye Dark-type angreb Reverse, som får alle modstanderens kraft stigninger og sænkninger til at få den modsatte effekt. Māīka udvikler sig til Karamanero, kendt som en "Reversal Pokémon" (Tilbageførsels Pokémon), den er også Dark/Psychic-type, og har de samme evner som Māīka. Den kan lære angrebet Hypnosis. Ligesom Goronda udvikler den sig fra Māīka via en endnu ukendt metode.

Honedge er blevet afsløret som, at være kendt som en "Dagger Pokémon" (Dolke-Pokémon), og har evnen No Guard.

En anden ny Pokémon er Shushupu, kendt som en "Perfumed Pokémon" (Parfumeret Pokémon), det er en Fairy-type Pokémon med evnen Healer, og kender angrebet Aromatheraphy. Shushupu og Skrelp er nu bekræftet som, at være specifikke til Pokémon Y.

Sidste nye Pokémon i denne omgang er Peroppafu, kendt som en "Cotton Candy Pokémon" (Candyfloss Pokémon). Den er en Fairy-type Pokémon, og har evnen Sweet Veil, hvilket er en ny evne (Ability), som forhindrer allierede Pokémon (F.eks. i dobbeltkampe) i at falde is søvn. Den har også et ny angreb kaldet Drain Kiss, som genskaber dens egen HP-energi. Peroppafu og Clauncher er bekræftet, som at være specifikke til Pokémon X.

Player Search System er et system, som forbinder spillere, det har en ny funktion kaldet Miracle Trades, hvor en spiller kan bytte på en ny, endnu ukendt, måde med andre, som er beskrevet som "hjertebankende". Player Search System indeholder bl.a. Global Trade Station (GTS) hvor spilleren kan søge efter Pokémon i byttehandel, samt en ny funktion kendt som Happy Sign, hvor spilleren kan fortælle andre hvordan de har det, og hvad de laver i spillene, f.eks. kan de annoncere at de har vundet deres første emblem. Spilleren kan også aktivere forskellige former for kraft, som hjælper dem på deres rejse i spillet, f.eks. Attack Power Lv. 1, som giver et lille boost af Attack-styrken. Player Search System indeholder også et funktion kaldet Holocaster, som informerer spilleren om officielle turneringer og nyheder.

Pokémon professoren i Pokémon X og Y hedder Professor Platane, han giver spilleren deres første Pokémon.

En mystisk organisation kendt som Team Flare florerer i Kalos regionen i Pokémon X og Y, de bærer røde dragter, og har er ude for, at skaffe penge.

De to nye gym ledere, som er blevet afsløret er Citron og Zakuro. Zakuros specialitet er, at dyrke sport, og Citron går meget op i nye opfindelser.

Kilde: Bulbanews

 

Nye Pokémon

 

Nye figurer

 

Afsløringerne i CoroCoro Comic

Kommentarer
Ingen kommentarer
Log ind for at kommentere