En officiel meddelelse fra Junichi Masuda fra GAME FREAK

 

Junichi Masuda fra GAME FREAK Inc., som står i spidsen for udviklingen af Pokémon X og Pokémon Y spillene, har udsendt en særlig video meddelelse til Pokémon fans på Japan Expo messen i Paris. En ny Pokémon, Honedge, blev afsløret sammen med Masudas personlige indsigt i hans inspiration for de nye spil, Frankrig.

Det er indtil videre kendt, at Honedge opstår når en afgået ånd hjemsøger et sværd, som tilhørte mennesker. Den kan bruge det blå stof, der sidder på fæstet af sværdelen af dens krop, som en arm. Pokémon trænere, som skødesløst tager Honedge i hånden, som et sværd, vil opdage at det blå stof vikler sig omkring dem, og dræner deres energi. Honedge kan lære Normal-type angrebet Swords Dance, som øger Attack-styrken betydeligt ("sharply").

Paris blev valgt, som stedet hvor Masudas meddelelse blev offentliggjort, da den bl.a. gav indsigt i baggrunden for, at Frankrig har tjent som inspirationskilde for Kalos regionen i Pokémon X og Y. I videomeddelelsen forklarer Masuda hvordan at udviklerholdet fra GAME FREAK besøgte adskillige steder rundt om i Frankrig i 2011, og informationen som de fik indsamlet dannede grundlag for spillets design. Deres besøg i Paris gav idéer til Lumiose City.

 

Junichi Masudas meddelelse

Kommentarer
Ingen kommentarer
Log ind for at kommentere