Udfasning af Pokémon Global Link til Pokémon Black, White, Black 2 og White 2

 

Da Pokémon Black og Pokémon White blev udgivet til Nintendo DS lancerede The Pokémon Company International et ambitøst initiativ kaldet Pokémon Global Link, en website der forbinder direkte med spillene, og muliggør at spillere kan fange Pokémon med nye evner (Abilities), indsamle Berries der ikke kan findes i selve spillene, samt komme på ranglister osv.

I dag har The Pokémon Company annonceret, at denne tjeneste vil være tilgængelig for Pokémon X og Pokémon Y spillene, men med den omkostning at Pokémon Black, White Black 2 og White 2 ikke længere vil være understøttet.

Planen for den gradvise udfasning af Pokémon Global Link er følgende:

1. oktober 2013: Pokémon Global Link websiden bliver midlertidigt lukket ned for vedligeholdelse.

12. oktober 2013: Websiden åbner igen, men prøveversionen af Dream World og registrering af nye brugere vil ikke længere være tilgængelige.

10. december 2013: Overførsel af Pokémon til Pokémon Black, White, Black 2 og White 2 vil ikke længere være muligt.

14. januar 2014: De fleste funktioner til Pokémon Black, White, Black 2 og White 2 spillene, såsom Global Trade Station (GTS) historik, Random Matchups i Rating Mode, Wi-Fi Memory Link, C-Gear, samt Musical og Pokédex skin tilpasning og vækning af Pokémon i Global Link vil ikke længere være tilgængelige. Selve det, at bytte Pokémon via GTS og Random Matchups i Free Mode vil stadig være tilgængelige.

Kilde: WiiUAndMii

Kommentarer
Re: Udfasning af Pokémon Global Link til Pokémon Black, White, Black 2 og White 2 -- GoldenGrowlithe
Sunday, 08 September 2013 11:23
Åh, jag insåg nyss att man inte kommer kunna ändra C-gear och Pokédex skins längre. ;__; (ja, jag vet att det står i artikeln)
Re: Udfasning af Pokémon Global Link til Pokémon Black, White, Black 2 og White 2 -- Wartortle
Tuesday, 20 August 2013 06:30
Tja, der skal plads til det nye, desuden har jeg ikke brugt det i oceaner af tider, men jo trist for dem der VIRKELIG bruger det
Re: Udfasning af Pokémon Global Link til Pokémon Black, White, Black 2 og White 2 -- GoldenGrowlithe
Monday, 19 August 2013 23:59
Lite sorgligt att Global Link för BW/BW2 försvinner. :/
Log ind for at kommentere