Pokémon X og Y afsløringer i juliudgaven af CoroCoro

 

Næste måneds udgave af det japanske magasin, Corocoro Comic er blevet lækket, og har afsløret nye Pokémon fra de kommende Pokémon X og Y spil, blandt andet Pokémon af den nye Fairy-type. Det er også blevet afsløret hvem hovedpersonens rivaler i Pokémon X og Y er, samt deres japanske navne. Derudover er sløret også blevet løftet for den første gym leader, og hvilken type af Pokémon denne er specialiseret i.

Shishiko er en ny Fire/Normal-type Pokémon, den er kendt som en "Young Lion Pokémon" (Ung Løve Pokémon) og kan lære et nyt angreb kaldet War Cry, som sænker modstanderens Attack-styrke. Shishiko er varmblodet, og og er hurtig til at starte kampe. Under kampe udgår kraftig varme fra dens røde manke, og temperaturen på denne øges når den står overfor en stærk modstander.

Furabebe er en ny Fairy-type Pokémon, den er også kendt som en "Single Flower Pokémon" (Enkeltblomst Pokémon) og kan lære angrebet Fairy Wind. Så snart den er født finder den en blomst, som den holder fast i igennem hele livet.

Kofukimushi og Kofūrai er Vivilions tidligere udviklingsstadier. Kofūrai udvikler sig til Vivilion, og Kofukimushi udvikler sig til Kofūrai, begge er Bug-type Pokémon.

Udover nye Pokémon er der også blevet afskøret navne på nye figurer og steder. Den første by i Pokémon X og Y hedder Asame Town, som begge af hovedpersonernes hjemby, drengen hedder Callum og pigen hedder Serena, og de er naboer. Hovedpersonernes venner hedder Tieruno, Toroba og Sana, de bor alle i Asame Town.

Viola er den første gym leader i Pokémon X og Y, hun specialiserer i Bug-type Pokémon, og holder til i Hakudan City. Pansy er en figur, som introduceres i Pokémon anime-serien den 18. juli i Japan, hun benytter en Gogoat og Helioptile. Pansy er journalist fra Lumiose City, og er Violas storesøster.

Ud fra skærmbilleder fra spillene i CoroCoro lader det til, at Pokémon X og Y har farvede dialogbokse for, at indikere hvilken figur der taler.

Kilde: Bulbanews

 

Nye Pokémon

 

Nye figurer

 

Pokémon X og Y afsløringen i CoroCoro Comic

Kommentarer
Ingen kommentarer
Log ind for at kommentere