Ny type udvikling og tre nye Pokémon i septemberudgaven af CoroCoro

 

Indscanninger fra septemberudgaven af CoroCoro Comic er blevet lækket på Internettet, og med sig bringer de informationer om en helt ny form for Pokémon udvikling. Indtil videre er seks Pokémon bekræftet til at have mulighed for at benytte den nye udviklingsmetode. Derudover offentliggjorde CoroCoro tre nye Pokémon, samt en ny gym leder der spiller en væsentlig rolle med henblik på at forstå den nye type udvikling.

Me'ēkuru (メエークル) er den ene offentliggjorte Pokémon i septemberudgaven af CoroCoro. Det eneste der vides om Me'ēkuru er, at den er det tidligere udviklingsstadie af Gogoat, som blev omtalt i en forgående udgave af CoroCoro Comic. Me'ēkuru skulle, ifølge CoroCoro, være 0,9 meter høj og veje 31 kg.

Dedenne (デデンネ) er en Electric/Fairy-type Pokémon, og er kendt som en "Antenna Pokémon" (Antenne Pokémon), som ability har den Pickup samt en helt ny evne kaldet Cheek Pouches. Dedenne er 0,2 meter høj og vejer 2,2 kg.

Horubii (ホルビー) er en Normal-type Pokémon, også med Pickup og Cheek Pouches som abilities. Horubii er 0,4 meter høj og vejer 5,0 kg. Horubii er kendt som en "Burrowing Pokémon" (Gennemgravende Pokémon).

En stor nyhed i denne udgave af CoroCoro Comic er en ny form for udvikling kaldet Mega Evolution (Mega udvikling). Mega udvikling forvandler en Pokémon til en "Mega" form af sig selv. Den nye Mewtwo form, som kom frem for nogle måneder siden, er afsløret som værende Mewtwos mega-form, MegaMewtwo.

Udover Mewtwo, er mega-forme bekræftet for Mawile, Blaziken, Lucario, Absol og Ampharos. MegaMawile bliver en Steel/Fairy-type til forskel fra Mawile, som kun er en Steel-type Pokémon, og får Huge Power som ability. Typerne for Ampharos, Blaziken, Lucario og Absol bliver ikke ændret når de er i deres mega-form, det gør derimod deres abilities. MegaBlaziken har Speed Boost, MegaLucario har Adaptability, MegaAbsol har Magic Bounce og MegaMewtwo har Insomnia som ability. Det blev ikke afsløret, hvilken ability MegaAmpharos har.

Koruni (コルニ) er afsløret som en ny gym leder, hun vil komme til at spille en central rolle i at forstå meda udvikling.

Fra d. 12. oktober 2013 til d. 15. januar 2014 vil man med Pokémon X og Pokémon Y kunne downloade en Torchic med Speed Boost som ability, og en holdt genstand kaldet Blaziken Knight, hvilket gør det muligt for Blaziken, at forvandle sig til MegaBlaziken. En mystisk genstand der går under navnet Mega Stone (Mega stenen) er også nævnt, men hvilken rolle den spiller ifht. Blaziken Knight forgår endnu i det uvisse.

Kilde: Bulbanews, Serebii og PokéBeach

 

Nye Pokémon

 

Afsløringen i CoroCoro Comic

Kommentarer
Re: Ny type udvikling og tre nye Pokémon i septemberudgaven af CoroCoro -- andr785a
Friday, 09 August 2013 13:23
er det mege evolution er det ikke kun i kamp håber det er nået man kan tage fra og til eller sådan noget ikke helt vild med det
Re: Ny type udvikling og tre nye Pokémon i septemberudgaven af CoroCoro -- Ztash
Friday, 09 August 2013 10:06
Altså, nu ved jeg ikke hvordan MegaEvolution fungerer i praksis, men synes at det lyder lidt som Digivolving. Ikke at det er en skidt ting, så længe at de gør det ordentligt.
Re: Ny type udvikling og tre nye Pokémon i septemberudgaven af CoroCoro -- Oshawott4ever
Friday, 09 August 2013 09:13
Wow jeg er tom for ord jeg ELSKER de nye mega pokemoner det er så fedt at se gamefreak prøver jeg komme med en masse helt nye ting som vi aldrig har set sådan at det ikke føles som det masse spil over og over igen det eneste der er lidt mærkeligt er at udvikle en starter efter min mening men hvad den er jo mega sej så det går nok icon_e_smile.gif Gamefreak TAK!!!
Re: Ny type udvikling og tre nye Pokémon i septemberudgaven af CoroCoro -- MagnificentManatee
Friday, 09 August 2013 08:45
Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om det her. De nye Pokémon ser som sådan meget fede ud men jeg forstår bare ikke hvorfor Blaziken og Lucario skal have endnu en evolution? Jeg synes også at MegaAmpharos er noget af det mindst kreative Gamefreak har spyttet ud i meget lang tid...seriøst, MegaAmpharos ser så dum ud xDMEN jeg er glad for at Mawile endelig får en evolution icon_e_smile.gif
Re: Ny type udvikling og tre nye Pokémon i septemberudgaven af CoroCoro -- Wartortle
Friday, 09 August 2013 08:28
Mega... evolution....
... nej.. bare nej
Log ind for at kommentere