Forslag

Alt som omhandler PokeTeam.dk som websted, f.eks. forslag til forbedringer, ris og ros.

Indlægaf Ztash » 11. jun 2013, 18:26

Lagde mærke til at der kom en del forslag i mit fejl og mangler emne. Så for at holde det lidt mere opdelt, så opretter jeg dette emne, som mere skal benyttes til forslag om hvordan i mener at PT kan forbedres.

Jeg lægger ud med at starte:
Jeg forslår at der bliv lavet en wiki til siden. Jeg diskuterede det her med PD, og vi var begge enige om at en dansk wiki ville gavne vores miljø.
Billede

09 - 11 - 2007
Brugeravatar
Ztash Mand
Kongresmedlem
Kongresmedlem
 
Indlæg: 308
Tilmeldt: 9. jun 2013, 00:24
Geografisk sted: Præstø
Land: Danmark

Indlægaf Pokelol » 11. jun 2013, 22:21

Med henblik på fremtiden, kunne jeg personligt godt tænke mig nogle DS turneringer afholdt af Poketeam, eller muligvis en DS liga.

Ser dog ikke dette som en høj prioritet, da siden først skal bygges op.

En mindre ting kunne være, at ændre den "bar" med fed skrift, kursiv osv. så overstregningen stod før "Quote" og efter "Underlined". Er dog ikke sikker på, hvor mange andre end mig, der har samme holdning. Eller om det overhovedet er muligt
Så giv mig dog min studenterhue.
Brugeravatar
Pokelol Mand
Kongresmedlem
Kongresmedlem
 
Indlæg: 230
Tilmeldt: 9. jun 2013, 01:04
Geografisk sted: I mine bukser.
Land: Danmark

Indlægaf anas » 12. jun 2013, 07:05

min forslag er at i kan mon i kan lave rpg som spillerne hvor man kan kæmpe mod andre rigtig og ikke snyde og man oplever det kampe og fange det pokemon som systemet vægle det vil være sejt og det vil også være sjovt plus og vis man er sal leder så vis en andet kommer i ens sal og udforder så vil fx jeg er i rute 3 og min sal er i i en andet by en udforder mig så vil der komme et besked på skærmet vor der stå at en har udfordret dig så vi man klikker ja så kommer man automatis til sin gum og når kampen er færdig kommer sal læddern tilbage der vor han var
jeg siger kun måske i kan gøre rpg son og når man har klaret testen og går ind i rpg så kan systemet taget 3 tilfældig stat pokemon som man kan vægle

:mrgreen:
i kan også dawnload en pokemon spil i dette link
http://www.mx44.org/225_pokemon-game.html
Billede Billede

den her vidio handler om
View My Video
Brugeravatar
anas Mand
Supertræner
Supertræner
 
Indlæg: 227
Tilmeldt: 9. jun 2013, 11:35
Land: Danmark

Indlægaf Ztash » 12. jun 2013, 12:11

Vil lige forslå at gøre de rød / hvide fora ikoner trykbare, for at gøre det nemmere, når man er på telefonen. Det kan godt være ret besværligt, at trykke på linksne. Jeg ved ikke med jer andre men jeg er selv en del på PT på min min mobil, når jeg ikke lige er i nærheden af min PC.
Billede

09 - 11 - 2007
Brugeravatar
Ztash Mand
Kongresmedlem
Kongresmedlem
 
Indlæg: 308
Tilmeldt: 9. jun 2013, 00:24
Geografisk sted: Præstø
Land: Danmark

Indlægaf Pizza » 12. jun 2013, 14:49

Det er meget svært at læse navnene på brugerne da det er gråt og baggrunden er blåt så falder det lidt ind det syndes jeg skal ændres
Brugeravatar
Pizza Mand
Juniortræner
Juniortræner
 
Indlæg: 33
Tilmeldt: 11. jun 2013, 13:32
Geografisk sted: Frederikshavn
Land: Danmark

Indlægaf TL » 12. jun 2013, 18:51

Hvad jeg godt kunne tænke mig? Hmmm, måske at der kom en ny manga afdeling op? Måske med en ny season? Så kunne man jo tage de gamle oversatte mangaer og putte dem herin, man kunne også lave de 3 næste bøger af mangaen :) Det er bare en idé
Billede
Kŭshta ''Muller'' Iriomote
~Pokés~

BilledeBilledeBillede
Horsea/Dwall - Vibrava/Trickster - Skitty/Kitty
Brugeravatar
TL Mand
Supertræner
Supertræner
 
Indlæg: 316
Tilmeldt: 9. jun 2013, 11:09
Geografisk sted: Odense SV 5250
Land: Danmark

Indlægaf Duck in a big box » 14. jun 2013, 16:38

Forslag: Slæk på reglerne og slap af!

Allerede her en uge efter åbningen af forummet er der i 90 % af alle trådene blevet skrevet "hold jer til emnet, hurr durr my name is drilbur". Kan det virkeligt passe, at man ikke kan bevæge sig en tomme væk fra et emne uden man bliver irettesat af en moderator? Hvis en diskussion om Pokémon på en eller anden måde bliver drejet ind på, hvad ved jeg, ghettoer, muslimer og bandekonflikter, fair nok, få tråden tilbage på sporet. Men et enkelt indlæg, der måske drejer sig en lille smule væk fra trådens hovedemne kan da umuligt skade. De utallige "hurr durr, back2topic"-indlæg er da til langt større gene og skaber i hvert fald ikke en god stemning.

Det allerstørste problem kommer jeg dog til nu: Kan det virkeligt passe, at visse personer har beføjelser til at redigere i andre medlemmers indlæg og fuldkommen ændre budskabet i det pågældende indlæg? Her tænker jeg specielt på et bestemt indlæg i Tak!-tråden, der har fået en fuldkommen ny mening efter en højere rangeret person har pillet ved det. Send dog for pokker en privatbesked til vedkommende, frem for selv at gå ind og fortolke et indlæg efter eget forgodtbefindende.
Senest rettet af Duck in a big box 14. jun 2013, 17:30, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
Duck in a big box
Juniortræner
Juniortræner
 
Indlæg: 15
Tilmeldt: 9. jun 2013, 16:54
Land: Danmark

Indlægaf Ztash » 14. jun 2013, 17:24

Det isdte kan jeg stå inde for. Inden at indlægget blev redigeret, stod der at "DPF var the shit", hvilket på dansk betyder at det var for vildt. Efter at det blev redigeret, stod der dårligt.
Billede

09 - 11 - 2007
Brugeravatar
Ztash Mand
Kongresmedlem
Kongresmedlem
 
Indlæg: 308
Tilmeldt: 9. jun 2013, 00:24
Geografisk sted: Præstø
Land: Danmark

Indlægaf MP » 14. jun 2013, 17:47

Måske skulle vedkommende havde slettet hele linjen? :roll: Men det er ikke noget jeg blander mig i.
Måske skulle du bare havde skrevet det på dansk, det er jo ikke alle, der er så gode til amerikansk. Husk at selve ordret betyder lorten. :)
It´s sane to be insane and insane to be sane!

Billede

Tak til DarkMew

Billede

Tak til DarkMewtu
Brugeravatar
MP Kvinde
Centralstyrelsens administrator
Centralstyrelsens administrator
 
Indlæg: 580
Tilmeldt: 7. jun 2013, 22:34
Land: Danmark

Indlægaf Yadoranly » 14. jun 2013, 18:29

Det med "for dårligt" var ganske enkelt en fejl, og det er rettet nu. Alternativet til at vi retter det til et lignende ord, er at slette indlægget helt, for det vil kræve langt mere besvær end det er værd, at sende en PB for hvert eneste indlæg der skal have nogen ord rettet.

De samme regler gælder på PTv2, som dem der gælder på det PTv1. Om de skal ændres, er en anden diskussion, men på nuværende er de det samme, og vi ser det vigtigt at håndhæve dem konsistent.

Der er åbenbart mange, der tror at de kan begynde at skrive anderledes, end hvad man kunne på PTv1. Derfor har moderatorene været ude og gøre opmærksomme på det, inden folk vænder sig til andet. Jeg er enig, det er fint at man lige går en lille smule udenfor emnet, men jeg vil netop mene, at når man begynder at snakke om et helt andet forum end emnet handler om, i stedet for at sammenligne det, bliver det FOR off topic.
Brugeravatar
Yadoranly Mand
Pokémon-træner
Pokémon-træner
 
Indlæg: 73
Tilmeldt: 7. jun 2013, 21:26
Land: Danmark

Næste

Tilbage til Om PokeTeam

cron