Officielle arts og nye informationer om Zygarde og Greninja

Nyheder om Pokémon og PokeTeam.

Indlægaf Blue Cobra » 14. sep 2015, 18:04

Billede

Efter der for nyligt blev vist nye former til Zygarde i magasinet CoroCoro, er der i dag blevet offentliggjort officielle arts af disse former. Udover dette er nye informationer om de forskellige former, samt Greninjas nye look, også blevet beskrevet.

Zygarde Cell, som er den flade udgave af Zygarde Core, bliver beskrevet som de celler, der skaber selve Zygarde. Cellerne behersker hverken vilje eller evnen til at tænke. De er desuden spredt ud over regionen. Efter som cellerne ikke er i stand til at bruge moves, tvivler forskerne på om man overhovedet kan betragte cellerne som Pokémon.

Zygarde Core bliver beskrevet som at være en smule mere end selve Zygardes hjerne. I modsætning til Zygarde cellerne er Zygarde kernerne selvbevidste og kan desuden kommunikere med andre celler og kerner via telepati. Når der sker forandringer i økosystemet i den lokale region er Zygarde kernerne kendt for, at tage affære.

Zygarde 10% Forme er den form, som Zygarde Core indtager, når den har samlet 10% af de Zygarde celler, som er i nærheden. Med sin evne til at bevæge sig med over 100 km/t, besejrer den sine modstandere med sine skarpe tænder og utrolige fart.

Zygarde Perfect Forme vil i Vesten blive kaldt "Zygarde Complete Forme" og er den fuldente form af Zygarde, som indtages når Zygarde Core har samlet 100% af cellerne. Når økosystemet er truet og Zygarde Core konkluderer at 50% formen ikke kan stille noget op, indtager Zygarde Core denne form. Dens styrke siges at overgå Xerneas og Yveltal.

Den såkaldte Ash Greninja bliver også beskrevet som at være den form, som Greninja indtager når båndet mellem Ash og Greninja er på sit højeste. Båndets styrke ændrer Greninjas udseende så den kommer til at se ud på samme måde som det tøj Ash har på. Dette fænomen siges at have fundet sted en enkelt gang for flere hundrede år siden i Kalos regionen, men er fortsat et mysterium.

De officielle arts kan ses under "Læs mere".

Kilde: Serebii

Læs mere...
Senest rettet af Blue Cobra 14. sep 2015, 20:04, rettet i alt 2 gange.
Hvis du er på udkig efter XY/ORAS Wi-Fi kampe, så er jeg altid frisk! :D

3DS FC: 3454 0728 9992. Trænernavn: Nikolaj.
Brugeravatar
Blue Cobra Mand
Kongresmedlem
Kongresmedlem
 
Indlæg: 161
Tilmeldt: 10. jun 2013, 21:32
Geografisk sted: Midt- og Vestjylland
Land: Danmark

Tilbage til Nyheder

cron