Arkiver
- december 2014
+ april 2014
+ marts 2014
+ december 2013
+ november 2013

Permanent Linkaf MP » 2. apr 2014, 10:40 » Set 1514 gange » 0 kommentarer

Først, lad mig indrømme, at jeg ikke kan lide at være hos tandlægen, når der skal udfyldes et lille hul i en tand, så prøv at forestille dig en tandudtrækning... Det kan jo ikke give een andet end "små" panikanfald. AGH!!!

Heldigvis var vejret godt, så jeg kunne gå ud i klinikens have og få lidt styr på nerverne, indtil jeg skulle ind til tandlægen.

Da jeg skulle bedøve, bad jeg om at få bedøvelsessalve på først og han gjorde det, hvilket min forgående tandlæge ikke gjorde, derfor har jeg "lidt" tandlægeangst.

Jeg troede jo, at alle mine dårlige tænder skulle ud i denne omgang, men det blev kun den øverste højre havldel af tandsættet og de øverste fortænder i denne omgang.

Først blev mine 2 fortænder repareret, for der var slået en lille flis af hver af dem, nu er de hele igen og det kan ikke engang ses, at de er blevet repareret. :)

Selvom jeg var bedøvet, så viste jeg hvad der kom nu... Tandudtrækningen!

Når man tænker på tandudtrækning, så forestiller man jo sig en tandlæge, der hiver og flår i en tand, men det er slet ikke det der sker, det er omvendt, for istedet blev der presset indtil tanden "gav op".

Da jeg var færdig fik jeg udleveret nogle antibiotika piller, som jeg skal 3 gange dagligt, en tube med sårhelende salve, som jeg skal putte på sårene og nogle smertestillende piller, som jeg kun må tage, hvis jeg har ondt og kun 3 gange dagligt, det har dog ikke været nødvendigt endnu, plus en list med hvad jeg ikke må spise.

Jeg må ikke spise hård mad, ingen rene mælkeprodukter og så vidt som muligt undgå produkter med hvedemel.

Jeg må drikke alt, undtagen varme drikke og mælkeprodukter

Denne diæt skal jeg overholde i en uge.

Oven i dette må jeg ikke udsættes for høje og lave temperature og udøve sport i de kommende 4 uger.

Når klokken bliver 16.30 i dag, skal jeg ind på klinikken igen, jeg ved ikke hvilken halvdel af mit tandsæt, der skal ses på denne gang, men uanset hvad, så skal der udtrækkes, eller måske skulle det ændres til udtrykkes, en tand.

Gårsdagens overraskelse: Jeg kunne vælge imellem at betale i ungarske og danske penge via mit visa/dankort.

It´s sane to be insane and insane to be sane!

Billede

Tak til DarkMew

Billede

Tak til DarkMewtu

1 ud af 52 ud af 53 ud af 54 ud af 55 ud af 5

cron