Arkiver
- maj 2014
Konfirmartion!
   17. maj 2014, 13:26
Forandring fryder
   16. maj 2014, 07:11

Permanent Linkaf Braid » 16. maj 2014, 07:11 » Set 1204 gange » 0 kommentarer

Hvem skulle have troet at hende pigen der hører Lene MArlin og Walk off the earth og altid har hørt denne slags musik, pludselig skulle begyndte at høre Rock? Svaret er meget enkelt: Ingen.
Jeg er typen der altid har tænk "åh nej, ikke igen" når en af drengene i klassen valgt at afspille noget musik der nærmede sig det mere 'hårde' - så hvordan gik det egnelig til at jeg pludselig - fra den ene dag til den anden - sidder med hørertelefoner og lytter til Black Veil Brides?
Det er faktisk et gøodt spørgsmål, men heldigvis er der også et svar. Jeg læste bogen Dæmondræberen #1 "Oprør" og den er virkelig god! Og siden det kun er bind et som er udkommet, så måtte jeg jo finde ud af hvornår bind to kommer frem i verdenen. I min søgen ender jeg ind på forfatterens blog, og jeg begynder snart at læse flittigt. Det er her jeg falder over Flere af de sange hun lytter til når hun skriver, og selvom jeg bare tænker '"ikke rock igen...." så er jeg alligevel så nysgerrig at jeg bare må høre Dominic's sang, og det var her jeg blev nysgerrig på dette band og denne genre!Og nu er det umulige sket. Jeg sidder med høretelefonerne på og er ved at gennemgå hele bandet nummer for nummer - hvem skulle have troet det?

- Klik på navnet for mere info -
PRG: Dominic og Noibat


cron